Închide meniul

Bianca Andreescu, revenire fabuloasă! A fost condusă cu 6-0, 5-2 și 30-0, dar a reușit să o învingă pe Garbine Muguruza

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2023, 11:59

Reclamă
Bianca Andreescu, revenire fabuloasă! A fost condusă cu 6-0, 5-2 și 30-0, dar a reușit să o învingă pe Garbine Muguruza

Wimbledon 2023 | Bianca Andreescu, mesaj în limba română pentru Simona Halep

Bianca Andreescu a reușit o victorie incredibilă la Adelaide / Profimediaimages

Bianca Andreescu a reușit o revenire fabuloasă într-un meci incredibil cu Garbine Muguruza. Tânăra de 22 de ani, aflată pe locul 46 WTA, a câștigat într-un mod dramatic meciul din primul tur al turneului de la Adelaide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva cu origini românești a avut un start dezastruos și a pierdut la zero primul set. În cele 24 de minute a câștigat numai 7 puncte! Mai mult decât atât, a fost condusă și cu 5-2 și 30-0 în actul secund. A urmat o întoarcere de scor uluitoare.

Bianca Andreescu, revenire fabuloasă în meciul cu Garbine Muguruza

Andreescu a reușit o serie de lovituri miraculoase și a împins setul în tie-break, pe care l-a câștigat la 3. A „defilat” apoi pe teren și a impresionat pe toată lumea în setul decisiv.

Campioana de la US Open 2019 nu i-a mai dat nicio șansă adversarei de pe locul 55 WTA și a obținut, incredibil, calificarea! S-a impus cu 0-6, 7-6, 6-1, după 2 ore și 14 minute de joc. În turul următor se va duela cu câștigătoarea meciului Amanda Anisimova – Veronika Kudermetova.

Reclamă

În al doilea set chiar a trebuit să-mi schimb planul de joc. Mi-am spus să fac asta, indiferent ce s-ar întâmpla. Am returnat mai multe mingi în teren și am servit mai bine. Sunt atât de bucuroasă că am obținut victoria, nu am idee cum„, a declarat Bianca Andreescu la finalul meciului.

Bianca Andreescu şi Rohan Bopanna au făcut show la World Tennis League

Bianca Andreescu şi Rohan Bopanna au câştigat cel mai tare schimb de la World Tennis League, în direct pe AntenaPLAY. A fost show total în meciul cu perechea formată din Aryna Sabalenka şi Grigor Dimitrov.

Reclamă 4 / 0/3

Andreescu şi Bopanna au câştigat cu 6-2 primul set. A fost doar încălzirea pentru ceea ce a urmat. În startul actului secund a fost spectacol, iar fanii au aplaudat minute în şir.

Mai întâi, Sabalenka a reuşit lovitura meciului. A fost pusă la grea încercare de Bopanna, dar a ridicat publicul în picioare cu un lob perfect peste Bianca Andreescu.

A urmat cel mai tare schimb al finalului de an! Al cincilea game al setului secund a fost câştigat de Bopanna şi Andreescu, după o serie de lovituri incredibile. Kyrgios a avut o reacţie memorabilă şi s-a aruncat pe jos când a văzut ce s-a întâmplat. Novak Djokovic şi-a pus mâinile în cap. După, sârbul a şi început să danseze, spre satisfacţia fanilor aflaţi în tribune.

Setul al doilea s-a decis la tie-break şi le-a revenit lui Sabalenka şi Dimitrov. Aceştia au reuşit să câştige cu 7-4 şi au trimis partida în super tie-breal. Acolo s-au impus cu 10-7 şi au obţinut victoria.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și