Închide meniul

Bianca Andreescu, revenire fabuloasă! A fost condusă cu 6-0, 5-2 și 30-0, dar a reușit să o învingă pe Garbine Muguruza

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2023, 11:59

Bianca Andreescu, revenire fabuloasă! A fost condusă cu 6-0, 5-2 și 30-0, dar a reușit să o învingă pe Garbine Muguruza

Wimbledon 2023 | Bianca Andreescu, mesaj în limba română pentru Simona Halep

Bianca Andreescu a reușit o victorie incredibilă la Adelaide / Profimediaimages

Bianca Andreescu a reușit o revenire fabuloasă într-un meci incredibil cu Garbine Muguruza. Tânăra de 22 de ani, aflată pe locul 46 WTA, a câștigat într-un mod dramatic meciul din primul tur al turneului de la Adelaide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva cu origini românești a avut un start dezastruos și a pierdut la zero primul set. În cele 24 de minute a câștigat numai 7 puncte! Mai mult decât atât, a fost condusă și cu 5-2 și 30-0 în actul secund. A urmat o întoarcere de scor uluitoare.

Bianca Andreescu, revenire fabuloasă în meciul cu Garbine Muguruza

Andreescu a reușit o serie de lovituri miraculoase și a împins setul în tie-break, pe care l-a câștigat la 3. A „defilat” apoi pe teren și a impresionat pe toată lumea în setul decisiv.

Campioana de la US Open 2019 nu i-a mai dat nicio șansă adversarei de pe locul 55 WTA și a obținut, incredibil, calificarea! S-a impus cu 0-6, 7-6, 6-1, după 2 ore și 14 minute de joc. În turul următor se va duela cu câștigătoarea meciului Amanda Anisimova – Veronika Kudermetova.

Reclamă

În al doilea set chiar a trebuit să-mi schimb planul de joc. Mi-am spus să fac asta, indiferent ce s-ar întâmpla. Am returnat mai multe mingi în teren și am servit mai bine. Sunt atât de bucuroasă că am obținut victoria, nu am idee cum„, a declarat Bianca Andreescu la finalul meciului.

Bianca Andreescu şi Rohan Bopanna au făcut show la World Tennis League

Bianca Andreescu şi Rohan Bopanna au câştigat cel mai tare schimb de la World Tennis League, în direct pe AntenaPLAY. A fost show total în meciul cu perechea formată din Aryna Sabalenka şi Grigor Dimitrov.

Reclamă 4 / 0/3

Andreescu şi Bopanna au câştigat cu 6-2 primul set. A fost doar încălzirea pentru ceea ce a urmat. În startul actului secund a fost spectacol, iar fanii au aplaudat minute în şir.

Mai întâi, Sabalenka a reuşit lovitura meciului. A fost pusă la grea încercare de Bopanna, dar a ridicat publicul în picioare cu un lob perfect peste Bianca Andreescu.

A urmat cel mai tare schimb al finalului de an! Al cincilea game al setului secund a fost câştigat de Bopanna şi Andreescu, după o serie de lovituri incredibile. Kyrgios a avut o reacţie memorabilă şi s-a aruncat pe jos când a văzut ce s-a întâmplat. Novak Djokovic şi-a pus mâinile în cap. După, sârbul a şi început să danseze, spre satisfacţia fanilor aflaţi în tribune.

Setul al doilea s-a decis la tie-break şi le-a revenit lui Sabalenka şi Dimitrov. Aceştia au reuşit să câştige cu 7-4 şi au trimis partida în super tie-breal. Acolo s-au impus cu 10-7 şi au obţinut victoria.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și