Închide meniul
VIDEO

Alexandru Maxim, gol în ultimul minut pentru Gaziantep! Internaţionalul român şi-a salvat echipa la ultima fază

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 ianuarie 2023, 18:23

Alexandru Maxim, gol în ultimul minut pentru Gaziantep! Internaţionalul român şi-a salvat echipa la ultima fază

Alexandru Maxim, un nou gol superb în Turcia

Alexandru Maxim, în timpul unui meci pentru Gaziantep / Twitter Gaziantep

Alexandru Maxim a marcat un gol in extremis pentru Gaziantep! Internaţionalul român a reuşit să puncteze în minutele de prelungire, şi astfel echipa sa a evitat înfrângerea pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Graţie golului marcat în ultima rundă, Alexandru Maxim a ajuns la şase reuşite în actualul sezon. Totodată, internaţionalul român a reuşit şi nouă pase decisive, într-o stagiune de vis.

Alexandru Maxim, gol în ultimul minut pentru Gaziantep

Alexandru Maxim a marcat în minutul 90+7 al partidei Gaziantep – Başakşehir, din etapa a 17-a din prima ligă a Turciei. Mijlocaşul a punctat la ultima fază, cu un şut puternic din faţa porţii, după un atac pornit din degajarea portarului. Internaţionalul român a profitat de spaţiul lăsat liber în apărarea echipei adverse, şi a înscris, după mai multe lovituri de cap ale coechipierilor săi.

Imediat după golul reuşit de Alexandru Maxim, s-a declanşat nebunia pentru Gaziantep. Toată banca de rezerve a mers să se bucure alături de internaţionalul român, iar fanii au fost şi ei extrem de fericiţi de punctul obţinut dramatic de echipa lor favorită.

Reclamă

Başakşehir a reuşit să deschidă scorul înainte de pauză, minutul 44, prin Ozcan. După egalul înregistrat în prima rundă din 2023, Gaziantep urcă un loc, până pe 12. Trupa internaţionalului român are 18 puncte, după 16 runde disputate.

Alexandru Maxim evoluează la Gaziantep din 2020, fiind transferat de la formaţia germană, Mainz.

Olimpiu Moruţan şi Dennis Man, cei mai valoroşi români din Serie B

Olimpiu Moruţan şi Dennis Man sunt cei mai valoroşi români din Serie B. Ambii jucători valorează 5 milioane de euro, Man fiind într-o uşoară scădere de formă, din cauza accidentărilor suferite în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Podiumul clasamentului cu cei mai valoroşi români din a doua ligă din Italia este completat de Valentin Mihăilă. Mijlocaşul de la Parma, coechipier cu Dennis Man, valorează 4,5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Olimpiu Moruţan traversează o formă de vis la Pisa. În actualul sezon, mijlocşul de 23 de ani a marcat 4 goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 7 reuşite ale colegilor săi, în cele 17 partide bifate pentru gruparea de Serie B, în toate competiţiile.

Dennis Man este într-o uşoară scădere de formă la Parma, fiind măcinat de accidentări. Chiar şi aşa, internaţionalul român de 24 de ani a marcat 4 goluri în acest sezon, în cele 15 partide în care a evoluat.

Pe lângă Moruţan, Man şi Mihăilă, alţi şapte internaţionali români evoluează în Serie B, acesta fiind campionatul extern care dă cei mai mulţi jucători la naţionala lui Edi Iordănescu. Radu Drăguşin, fundaşul lui Genoa, este cotat la 3.5 milioane de euro, iar Marius Marin (Pisa) şi George Puşcaş (Genoa) sunt cotaţi la 3 milioane de euro.

Daniel Boloca, Ionuţ Nedelcearu, Adrian Rus şi Eduard Duţu sunt alţi români care evoluează în Serie B.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și