Închide meniul
VIDEO

Alexandru Maxim, gol în ultimul minut pentru Gaziantep! Internaţionalul român şi-a salvat echipa la ultima fază

Viviana Moraru Publicat: 5 ianuarie 2023, 18:23

Alexandru Maxim, gol în ultimul minut pentru Gaziantep! Internaţionalul român şi-a salvat echipa la ultima fază

Ce salariu va primi Alexandru Maxim la Beşiktaş

Alexandru Maxim, în timpul unui meci pentru Gaziantep/ Twitter Gaziantep

  • Alexandru Maxim, gol în ultimul minut pentru Gaziantep
  • Internaţionalul român a ajuns la şase goluri marcate în acest sezon

Alexandru Maxim a marcat un gol in extremis pentru Gaziantep! Internaţionalul român a reuşit să puncteze în minutele de prelungire, şi astfel echipa sa a evitat înfrângerea pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Graţie golului marcat în ultima rundă, Alexandru Maxim a ajuns la şase reuşite în actualul sezon. Totodată, internaţionalul român a reuşit şi nouă pase decisive, într-o stagiune de vis.

Alexandru Maxim, gol în ultimul minut pentru Gaziantep

Alexandru Maxim a marcat în minutul 90+7 al partidei Gaziantep – Başakşehir, din etapa a 17-a din prima ligă a Turciei. Mijlocaşul a punctat la ultima fază, cu un şut puternic din faţa porţii, după un atac pornit din degajarea portarului. Internaţionalul român a profitat de spaţiul lăsat liber în apărarea echipei adverse, şi a înscris, după mai multe lovituri de cap ale coechipierilor săi.

Reclamă

Imediat după golul reuşit de Alexandru Maxim, s-a declanşat nebunia pentru Gaziantep. Toată banca de rezerve a mers să se bucure alături de internaţionalul român, iar fanii au fost şi ei extrem de fericiţi de punctul obţinut dramatic de echipa lor favorită.

Reclamă

Başakşehir a reuşit să deschidă scorul înainte de pauză, minutul 44, prin Ozcan. După egalul înregistrat în prima rundă din 2023, Gaziantep urcă un loc, până pe 12. Trupa internaţionalului român are 18 puncte, după 16 runde disputate.

Alexandru Maxim evoluează la Gaziantep din 2020, fiind transferat de la formaţia germană, Mainz.

Olimpiu Moruţan şi Dennis Man, cei mai valoroşi români din Serie B

Olimpiu Moruţan şi Dennis Man sunt cei mai valoroşi români din Serie B. Ambii jucători valorează 5 milioane de euro, Man fiind într-o uşoară scădere de formă, din cauza accidentărilor suferite în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Podiumul clasamentului cu cei mai valoroşi români din a doua ligă din Italia este completat de Valentin Mihăilă. Mijlocaşul de la Parma, coechipier cu Dennis Man, valorează 4,5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Olimpiu Moruţan traversează o formă de vis la Pisa. În actualul sezon, mijlocşul de 23 de ani a marcat 4 goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 7 reuşite ale colegilor săi, în cele 17 partide bifate pentru gruparea de Serie B, în toate competiţiile.

Dennis Man este într-o uşoară scădere de formă la Parma, fiind măcinat de accidentări. Chiar şi aşa, internaţionalul român de 24 de ani a marcat 4 goluri în acest sezon, în cele 15 partide în care a evoluat.

Pe lângă Moruţan, Man şi Mihăilă, alţi şapte internaţionali români evoluează în Serie B, acesta fiind campionatul extern care dă cei mai mulţi jucători la naţionala lui Edi Iordănescu. Radu Drăguşin, fundaşul lui Genoa, este cotat la 3.5 milioane de euro, iar Marius Marin (Pisa) şi George Puşcaş (Genoa) sunt cotaţi la 3 milioane de euro.

Daniel Boloca, Ionuţ Nedelcearu, Adrian Rus şi Eduard Duţu sunt alţi români care evoluează în Serie B.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Marius Şumudică îşi anunţă revenirea în fotbal
Fotbal • 20 mart., 14:21
Marius Şumudică îşi anunţă revenirea în fotbal: „Îmi e foame de trofee!” Unde e gata să antreneze
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil
Fotbal extern • 17 mart., 14:27
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil. Florin Niţă a făcut penalty în Rizespor – Gaziantep
Verdictul englezilor despre un transfer al lui Denis Drăguş în Premier League
Fotbal extern • 13 mart., 17:24
Verdictul englezilor despre un transfer al lui Denis Drăguş în Premier League: „Se pot alinia planetele!”
Denis Drăguş, aproape de transferul carierei! Un club din Bundesliga e pe urmele lui: "Îl doresc foarte mult"
Fotbal extern • 12 mart., 21:00
Denis Drăguş, aproape de transferul carierei! Un club din Bundesliga e pe urmele lui: „Îl doresc foarte mult”