Închide meniul

Reacția lui Cristi Dulca, după ce fiul său a plecat de la FCSB: „Am vorbit cu nea Gigi!” L-a comparat pe Marco cu Casemiro

Alexandru Ivan Publicat: 5 ianuarie 2023, 20:13 / Actualizat: 6 ianuarie 2023, 10:22

Reclamă
Reacția lui Cristi Dulca, după ce fiul său a plecat de la FCSB: „Am vorbit cu nea Gigi! L-a comparat pe Marco cu Casemiro

Marco Dulca, ferm în privința șanselor FCSB-ului la titlu, după ce a fost dat afară de la echipă

Marco Dulca, în meciul FCSB - West Ham / Profimedia

Tatăl lui Marco Dulca, Cristi Dulca, a oferit prima reacție după ce fiul său a plecat de la FCSB. Fostul internațional crede că băiatul său merita mai multe șanse la clubul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Dulca e convins că fiul său nu a avut evoluții mai slabe decât colegii săi. A explicat că Marco e tipul de jucător care se remarcă prin jocul defensiv și l-a comparat cu Casemiro.

Cristi Dulca, prima reacție după ce Marco Dulca a plecat de la FCSB

„Va fi un an bun pentru Marco, cu siguranță. Din păcate, nu a primit atâtea șanse, ar fi meritat să fie mai mult folosit. Am vorbit cu nea Gigi pe tema asta, dar asta e viața. Nu regretăm nimic. Să nu uităm că Marco a avut o experiență plăcută jucând în Conference League. Nu pot să spun că a fost sub nivelul echipei.

Ăsta e regretul meu, că nu a jucat mai mult. La FCSB a întâlnit un grup frumos, un antrenor bun, condiții bune. Nu vreau să intru în amănunte. E un jucător care muncește, e defenisiv și nu iese în evidență, cum e Casemiro de exemplu. Noi am vorbit cu nea Gigi, lucrurile stau în felul următor; Marco s-a simțit foarte bine, viața merge înainte”, a a spus Cristi Dulca, conform digisport.ro.

Marco Dulca, OUT de la FCSB

Din informațiile AntenaSport, despărțirea dintre Dulca și FCSB s-a produs chiar azi. Fotbalistul și a luat la revedere de la coechiepierii săi.

Reclamă
Reclamă

Dulca nu a vrut inițial să plece de la vicecampioana României, dar în cele din urmă a cedat, Gigi Becali fiind extrem de nemulțumit de prestațiile sale.

Fotbalistul, transferat în august 2022 pentru 250.000 de euro, pleacă acum gratis. Patronul a vrut să scape de salariul său.

Marco Dulca ar putea să mai joace în acest sezon doar pentru Chindia, deorece nu poate bifa trei echipe în aceeași stagiune. 13 meciuri a bifat Dulca pentru FCSB, dar nu a jucat niciodată mai mult de o repriză.

Reclamă

În această iarnă, FCSB le-a reziliat contractele lui Andrei Dumiter și Radu Boboc, iar Ianis Stoica, Ovidiu Perianu și Alexandru Musi au fost împrumutați.

FCSB și-a anunțat meciurile amicale din această iarnă

FCSB a anunțat, printr-un comunicat oficial, că, pe data de 8 ianuarie, va pleca în cantonament, în Antalya (Turcia). Totodată, roș-albaștrii vor avea două meciuri amicale cu Pogon Szczecin (15 ianuarie) și Rakow Czestochowa (16 ianuarie).

„Jucătorii noștri vor reveni din vacanța de iarnă joi, 5 ianuarie, când vor efectua, în prima parte a zilei, vizita medicală (Institutul Național de Medicină Sportivă), urmând ca, după-amiază, să participe la primul antrenament din 2023.

Pe 8 ianuarie este programată deplasarea în Antalya, unde lotul FCSB se va pregăti pe terenurile Regnum Carya, din Belek, până pe 20 ianuarie, când este programată revenirea în România.

FCSB va disputa două partide amicale în stagiul de pregătire din Turcia, împotriva polonezilor de la Pogoń Szczecin (locul 4 în campionat) și Raków Częstochowa (liderul campionatului).

Programul celor două partide, care vor fi transmise în direct pe canalul de YouTube FCSBTV, este următorul:
15 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Pogon Szczecin – Gloria Sports Arena, Belek
16 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Rakow Czestochowa – Regnum Carya Football, Belek

Prima partidă oficială din 2023 este programată pe 22 ianuarie (20:45), la Sibiu, împotriva celor de la AFC Hermannstadt”, se arată în comunicatul emis de FCSB.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

20:07

FotoAlexandru Mățan, discurs la Casa Albă! Imagini de la pupitru, cu românul care face spectacol în MLS

19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

19:29

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și