Închide meniul

Reacția lui Cristi Dulca, după ce fiul său a plecat de la FCSB: „Am vorbit cu nea Gigi!” L-a comparat pe Marco cu Casemiro

Alexandru Ivan Publicat: 5 ianuarie 2023, 20:13 / Actualizat: 6 ianuarie 2023, 10:22

Reacția lui Cristi Dulca, după ce fiul său a plecat de la FCSB: „Am vorbit cu nea Gigi! L-a comparat pe Marco cu Casemiro

Marco Dulca, ferm în privința șanselor FCSB-ului la titlu, după ce a fost dat afară de la echipă

Marco Dulca, în meciul FCSB - West Ham / Profimedia

  • Reacția tatălui lui Cristi Dulca, după ce fiul său a plecat de la FCSB
  • L-a comparat pe Marco cu Casemiro

Tatăl lui Marco Dulca, Cristi Dulca, a oferit prima reacție după ce fiul său a plecat de la FCSB. Fostul internațional crede că băiatul său merita mai multe șanse la clubul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Dulca e convins că fiul său nu a avut evoluții mai slabe decât colegii săi. A explicat că Marco e tipul de jucător care se remarcă prin jocul defensiv și l-a comparat cu Casemiro.

Cristi Dulca, prima reacție după ce Marco Dulca a plecat de la FCSB

„Va fi un an bun pentru Marco, cu siguranță. Din păcate, nu a primit atâtea șanse, ar fi meritat să fie mai mult folosit. Am vorbit cu nea Gigi pe tema asta, dar asta e viața. Nu regretăm nimic. Să nu uităm că Marco a avut o experiență plăcută jucând în Conference League. Nu pot să spun că a fost sub nivelul echipei.

Reclamă

Ăsta e regretul meu, că nu a jucat mai mult. La FCSB a întâlnit un grup frumos, un antrenor bun, condiții bune. Nu vreau să intru în amănunte. E un jucător care muncește, e defenisiv și nu iese în evidență, cum e Casemiro de exemplu. Noi am vorbit cu nea Gigi, lucrurile stau în felul următor; Marco s-a simțit foarte bine, viața merge înainte”, a a spus Cristi Dulca, conform digisport.ro.

Marco Dulca, OUT de la FCSB

Din informațiile AntenaSport, despărțirea dintre Dulca și FCSB s-a produs chiar azi. Fotbalistul și a luat la revedere de la coechiepierii săi.

Reclamă

Dulca nu a vrut inițial să plece de la vicecampioana României, dar în cele din urmă a cedat, Gigi Becali fiind extrem de nemulțumit de prestațiile sale.

Fotbalistul, transferat în august 2022 pentru 250.000 de euro, pleacă acum gratis. Patronul a vrut să scape de salariul său.

Marco Dulca ar putea să mai joace în acest sezon doar pentru Chindia, deorece nu poate bifa trei echipe în aceeași stagiune. 13 meciuri a bifat Dulca pentru FCSB, dar nu a jucat niciodată mai mult de o repriză.

Reclamă 4 / 0/3

În această iarnă, FCSB le-a reziliat contractele lui Andrei Dumiter și Radu Boboc, iar Ianis Stoica, Ovidiu Perianu și Alexandru Musi au fost împrumutați.

FCSB și-a anunțat meciurile amicale din această iarnă

FCSB a anunțat, printr-un comunicat oficial, că, pe data de 8 ianuarie, va pleca în cantonament, în Antalya (Turcia). Totodată, roș-albaștrii vor avea două meciuri amicale cu Pogon Szczecin (15 ianuarie) și Rakow Czestochowa (16 ianuarie).

„Jucătorii noștri vor reveni din vacanța de iarnă joi, 5 ianuarie, când vor efectua, în prima parte a zilei, vizita medicală (Institutul Național de Medicină Sportivă), urmând ca, după-amiază, să participe la primul antrenament din 2023.

Pe 8 ianuarie este programată deplasarea în Antalya, unde lotul FCSB se va pregăti pe terenurile Regnum Carya, din Belek, până pe 20 ianuarie, când este programată revenirea în România.

FCSB va disputa două partide amicale în stagiul de pregătire din Turcia, împotriva polonezilor de la Pogoń Szczecin (locul 4 în campionat) și Raków Częstochowa (liderul campionatului).

Programul celor două partide, care vor fi transmise în direct pe canalul de YouTube FCSBTV, este următorul:
15 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Pogon Szczecin – Gloria Sports Arena, Belek
16 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Rakow Czestochowa – Regnum Carya Football, Belek

Prima partidă oficială din 2023 este programată pe 22 ianuarie (20:45), la Sibiu, împotriva celor de la AFC Hermannstadt”, se arată în comunicatul emis de FCSB.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă Vezi toate știrile
Pe același subiect
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”