Închide meniul

Mihai Stoica râde de Tavi Popescu, după ultima declarație a „perlei” de la FCSB: „A stricat-o pe final!”

Cosmin Cioboată Publicat: 8 ianuarie 2023, 8:49

Reclamă
Mihai Stoica râde de Tavi Popescu, după ultima declarație a „perlei de la FCSB: „A stricat-o pe final!

Tavi Popescu este cotat la 4 milioane de euro

Tavi Popescu este cotat la 4 milioane de euro / Colaj Hepta

Mihai Stoica râde de Tavi Popescu, după ultima declarație a „perlei” de la FCSB. Atacantul de 20 de ani a dezvăluit recent ce mâncăruri știe să gătească, iar răspunsul l-a amuzat copios pe managerul general al vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu a oferit detalii din viața personală, precum preparatele pe care știe să le gătească.

Mihai Stoica râde de Tavi Popescu, după ultima declarație a „perlei” de la FCSB

„Cartofi prăjiţi, ouă şi cam atât… şi sendvişuri”, a declarat Tavi Popescu, pentru orangesport.ro, când a fost întrebat cum se descurcă în bucătărie.

Mihai Stoica nu s-a putut abține și a oferit o replică amuzantă, când a auzit răspunsul „perlei” lui Gigi Becali.

„A stricat-o pe final, cu cartofii prăjiţi, să vezi cât avocado o să bage de acum. La unii, cheat day e zilnic…”, a spus Mihai Stoica, pentru sursa citată.

Reclamă

Alte întrebări-fulger la care a răspuns Tavi Popescu:

Să dau hat-trick.

Kinder Bueno.

Reclamă 4 / 0/3
  • Jucăria preferată din copilărie?

Mingea.

  • Cea mai mare frică pe care o ai?

De şobolani.

  • Cu cine ţi-ai dori să faci schimb de tricouri?

Cu Neymar.

  • Pentru un meci mi-aş dori să îmbrac tricoul…

Lui Real Madrid.

Tavi Popescu a bifat 33 de apariții la FCSB în actualul sezon, reușind să marcheze două goluri și să ofere 6 assist-uri.

În prezent, puștiul de 20 de ani este cotat la 4 milioane de euro de transfermarkt.com.

Tavi Popescu este pregătit pentru un transfer stelar!

Tavi Popescu anunţă că este pregătit pentru un transfer stelar. Atacantul în vârstă de 20 de ani este gata să plece de la FCSB şi aşteaptă o ofertă care să fie pe placul lui Gigi Becali.

Reclamă

Popescu ar fi monitorizat de granzii Manchester City, Juventus şi Bayern Munchen. Internaţionalul român a dezvăluit care este marele său vis. Îşi doreşte cu orice preţ să ajungă în Premier League.

E cel mai frumos în Anglia cu suporterii, stadion full şi cum fac la goluri… e incredibil. (n.r. pari hipnotizat de atmosfera din Anglia) E cea mai tare atmosferă.

(n.r. merită orice sacrificiu să ajungi la o echipă din Anglia?) Da, la orice echipă din Anglia. Eu mi-am pus de la început niste lucruri in minte… şi cred că fix cum am gândit, aşa a fost.

Când eram mic, ziceam <<lasă, că o să ajung la 18 ani să joc în Liga 1>>, am jucat în Liga 1… am zis că o să debutez la naţională la 19-20 ani, am debutat la naţională, până acum sunt în grafic.

(n.r. ce mai ai pe listă?) Campionat şi să plec cât mai repede în străinătate. Cred că sunt suficient de matur, pot să fac pasul, însa aştept să vină o ofertă, ceva, şi să vedem”, a mai declarat Tavi Popescu, pentru sursa citată anterior.

Recent au apărut informaţii că Al Hilal insistă pentru transferul românului. Câştigătoare a 18 titluri în Arabia Saudită, clubul din Riad ar fi făcut o primă ofertă. Era dispusă să îi ofere tânărului atacant un salariu uriaş, cu mult peste cel de 10.000 de euro pe care îl încasează la FCSB

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și