Închide meniul

Octavian Popescu, pregătit pentru un transfer stelar: „E incredibil, cea mai tare atmosferă!”. Unde vrea să ajungă „perla” lui Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2023, 23:32

Octavian Popescu, pregătit pentru un transfer stelar: „E incredibil, cea mai tare atmosferă!. Unde vrea să ajungă „perla lui Gigi Becali

Gigi Becali face mutări importante în echipa FCSB-ului

Octavian Popescu / Profimediaimages

Octavian Popescu anunţă că este pregătit pentru un transfer stelar. Atacantul în vârstă de 20 de ani este gata să plece de la FCSB şi aşteaptă o ofertă care să fie pe placul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu ar fi monitorizat de granzii Manchester City, Juventus şi Bayern Munchen. Internaţionalul român a dezvăluit care este marele său vis. Îşi doreşte cu orice preţ să ajungă în Premier League.

Octavian Popescu, gata să plece de la FCSB. Este pregătit pentru un transfer stelar

E cel mai frumos în Anglia cu suporterii, stadion full şi cum fac la goluri… e incredibil. (n.r. pari hipnotizat de atmosfera din Anglia) E cea mai tare atmosferă.

(n.r. merită orice sacrificiu să ajungi la o echipă din Anglia?) Da, la orice echipă din Anglia. Eu mi-am pus de la început niste lucruri in minte… şi cred că fix cum am gândit, aşa a fost.

Când eram mic, ziceam <<lasă, că o să ajung la 18 ani să joc în Liga 1>>, am jucat în Liga 1… am zis că o să debutez la naţională la 19-20 ani, am debutat la naţională, până acum sunt în grafic.

Reclamă

(n.r. ce mai ai pe listă?) Campionat şi să plec cât mai repede în străinătate. Cred că sunt suficient de matur, pot să fac pasul, însa aştept să vină o ofertă, ceva, şi să vedem”, a declarat Tavi Popescu la orangesport.ro.

Luna trecută au apărut informaţii că Al Hilal insistă pentru transferul românului. Câştigătoare a 18 titluri în Arabia Saudită, gruparea din Riad ar fi făcut o primă ofertă. Era dispusă să îi ofere tânărului atacant un salariu uriaş, cu mult peste cel de 10.000 de euro pe care îl încasează la FCSB

Octavian Popescu şi-a revenit după un start slab de sezon. A ajuns la 2 goluri şi 5 pase decisive în cele 20 de meciuri jucate în această ediţie a Ligii 1. Cota lui de piaţă a ajuns la 4 milioane de euro, anunţă Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica este sigur că Tavi Popescu are valoare să joace la Manchester City

Mihai Stoica este uluit de ceea ce arată Tavi Popescu la FCSB şi a folosit cuvinte uriaşe despre „perla” patronului. Îl vede capabil să joace chiar şi în Premier League.

MM îi dă speranţe şi lui Gigi Becali, cel care visează să ia zeci de milioane de euro pe Octavian Popescu. Stoica e convins că dacă Tavi Popescu ar ajunge acum la Manchester City sau Barcelona, ar face faţă fără probleme.

Nu are nicio legătură cu jucătorii care au urmat Generaţiei de Aur. Mutu a avut alte calităţi, era un marcator excepţional, a marcat peste 100 de goluri în Serie A. Nu are legătură cu Mutu. Mutu şi Adi Ilie au fost imenşi.

Îi scoatem pe ei din discuţie şi să vorbim despre atacanţii din ultimele generaţii. De la Florin Cernat mi-au trecut mulţi jucători pe la echipele la care am fost, dar niciunul nu se apropie de Octavian Popescu. Îl văd la antrenamente. Repet, dacă îl iei şi-l duci la City sau Barcelona, e de acolo.

E mai tehnic decât mulţi jucători de acolo, aşa-l văd eu. Nu-i lipseşte absolut nimic. Mihăilă a plecat la Parma, a retrogradat cu problemele echipei, a fost la Atalanta, n-am înţeles transferul ăla, că echipa avea alţi jucători de alt profil. Nu avea cum să joace. Poate dacă Man ajungea avea o şansă să joace, că semăna cu Ilicic. Octavian, dacă ajunge la o echipă foarte bună, poate da randament. La o echipă ca Udinese se poate pierde, ca orice al jucător”, a spus Mihai Stoica pentru sursa citată anterior.

Octavian Popescu a fost ales de CIES al treilea cel mai bun mijlocaş sub 21 de ani din lume, în anul 2022. Tot pe locul trei se clasează şi Robert Popa, de la FC U Craiova 1948, însă acesta face parte din categoria portari. Octavian Popescu este depăşit doar de vedeta de la Manchester United, Anthony Elanga, şi de Adam Hlozek, starul de la Bayern Leverkusen.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu Vezi toate știrile
Citește și