Închide meniul

Mihai Stoica râde de Tavi Popescu, după ultima declarație a „perlei” de la FCSB: „A stricat-o pe final!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 ianuarie 2023, 8:49

Mihai Stoica râde de Tavi Popescu, după ultima declarație a „perlei de la FCSB: „A stricat-o pe final!

Tavi Popescu este cotat la 4 milioane de euro

Tavi Popescu este cotat la 4 milioane de euro / Colaj Hepta

Mihai Stoica râde de Tavi Popescu, după ultima declarație a „perlei” de la FCSB. Atacantul de 20 de ani a dezvăluit recent ce mâncăruri știe să gătească, iar răspunsul l-a amuzat copios pe managerul general al vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu a oferit detalii din viața personală, precum preparatele pe care știe să le gătească.

Mihai Stoica râde de Tavi Popescu, după ultima declarație a „perlei” de la FCSB

„Cartofi prăjiţi, ouă şi cam atât… şi sendvişuri”, a declarat Tavi Popescu, pentru orangesport.ro, când a fost întrebat cum se descurcă în bucătărie.

Mihai Stoica nu s-a putut abține și a oferit o replică amuzantă, când a auzit răspunsul „perlei” lui Gigi Becali.

„A stricat-o pe final, cu cartofii prăjiţi, să vezi cât avocado o să bage de acum. La unii, cheat day e zilnic…”, a spus Mihai Stoica, pentru sursa citată.

Reclamă

Alte întrebări-fulger la care a răspuns Tavi Popescu:

Să dau hat-trick.

Kinder Bueno.

Reclamă 4 / 0/3
  • Jucăria preferată din copilărie?

Mingea.

  • Cea mai mare frică pe care o ai?

De şobolani.

  • Cu cine ţi-ai dori să faci schimb de tricouri?

Cu Neymar.

  • Pentru un meci mi-aş dori să îmbrac tricoul…

Lui Real Madrid.

Tavi Popescu a bifat 33 de apariții la FCSB în actualul sezon, reușind să marcheze două goluri și să ofere 6 assist-uri.

În prezent, puștiul de 20 de ani este cotat la 4 milioane de euro de transfermarkt.com.

Tavi Popescu este pregătit pentru un transfer stelar!

Tavi Popescu anunţă că este pregătit pentru un transfer stelar. Atacantul în vârstă de 20 de ani este gata să plece de la FCSB şi aşteaptă o ofertă care să fie pe placul lui Gigi Becali.

Reclamă

Popescu ar fi monitorizat de granzii Manchester City, Juventus şi Bayern Munchen. Internaţionalul român a dezvăluit care este marele său vis. Îşi doreşte cu orice preţ să ajungă în Premier League.

E cel mai frumos în Anglia cu suporterii, stadion full şi cum fac la goluri… e incredibil. (n.r. pari hipnotizat de atmosfera din Anglia) E cea mai tare atmosferă.

(n.r. merită orice sacrificiu să ajungi la o echipă din Anglia?) Da, la orice echipă din Anglia. Eu mi-am pus de la început niste lucruri in minte… şi cred că fix cum am gândit, aşa a fost.

Când eram mic, ziceam <<lasă, că o să ajung la 18 ani să joc în Liga 1>>, am jucat în Liga 1… am zis că o să debutez la naţională la 19-20 ani, am debutat la naţională, până acum sunt în grafic.

(n.r. ce mai ai pe listă?) Campionat şi să plec cât mai repede în străinătate. Cred că sunt suficient de matur, pot să fac pasul, însa aştept să vină o ofertă, ceva, şi să vedem”, a mai declarat Tavi Popescu, pentru sursa citată anterior.

Recent au apărut informaţii că Al Hilal insistă pentru transferul românului. Câştigătoare a 18 titluri în Arabia Saudită, clubul din Riad ar fi făcut o primă ofertă. Era dispusă să îi ofere tânărului atacant un salariu uriaş, cu mult peste cel de 10.000 de euro pe care îl încasează la FCSB

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și