Închide meniul
EXCLUSIV

„Mi-am făcut cât de cât un nume!”. Cu ce a rămas Ianis Stoica după perioada petrecută la FCSB

Cosmin Olteanu Publicat: 9 ianuarie 2023, 18:55

Reclamă
Mi-am făcut cât de cât un nume!”. Cu ce a rămas Ianis Stoica după perioada petrecută la FCSB

Cu ce a rămas Ianis Stoica după perioada petrecută la FCSB

Ianis Stoica/As.ro

Cu ce a rămas Ianis Stoica după perioada petrecută la FCSB! Fotbalistul, proaspăt împrumutată la U Cluj, a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Împrumutul lui Ianis Stoica, la U Cluj, urmează să expire la finalul actualului sezon.

Cu ce a rămas Ianis Stoica după perioada petrecută la FCSB

Ianis Stoica susține că nu este dezamăgit de perioada petrecută la FCSB. Ba mai mult, acesta a punctat faptul că formația bucureșteană l-a ajutat să-și facă numele cunoscut.

Totodată, tânărul atacant spune că, în prezent, este cu gândul la U Cluj și speră să aibă evoluții cât mai bune.

„E o nouă experiență pe care trebuie să o duc la bun sfârșit cu bine. În primul rând, ca nume, ca stadion, suporteri, a fost cea mai bună decizie, de asta am ales. Mă sfătuiesc cu tata la orice și el m-a sfătuit.

Reclamă

Eu mi-am dorit să plec, cei de acolo au înțeles că îmi doresc să joc, a fost cea mai bună alegere. A fost presiune, dar și aici am șansa să demonstrez.

E o echipă cu nume, am toate motivele să joc cât mai bine aici. Nu pot să spun, am primit șanse la FCSB, a fost și vina mea că nu m-am adaptat la stilul de joc. Unii jucători se adaptează mai greu.

În primul rând vine naționala de tineret. Nu a fost dezamăgire la FCSB, acolo mi-am făcut cât de cât un nume. Cei de acolo m-au ajutat. Nu știu ce va fi la vară, ce vor decide și ei. Mă gândesc aici, până la vară mai e mult”, a declarat Ianis Stoica, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Stoica a fost cât pe ce să semneze cu o echipă din Mexic

Recent, Gigi Becali a dezvăluit faptul că o echipă din Mexic a dorit să-l transfere pe Ianis Stoica, însă tânărul fotbalist a refuzat oferta.

„Am avut ofertă de 600.000 de euro pentru Stoica, dar n-a vrut să se ducă în Mexic. Treaba lui. Îi dădeau 10.000 pe lună. Dacă îi dădeau bani mai mulți, se ducea, asta e situația”, a declarat Gigi Becali, recent, pentru digisport.ro.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:50 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 19:50 LIVE VIDEOPAOK – Olympiacos, acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, obligat să câştige derby-ul pentru a continua asaltul spre titlu! 19:41 „Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?” Gică Hagi a reacţionat imediat. Mesajul preţios al „Regelui” 19:10 Cehia – România 29-20! „Tricolorii” au ratat calificarea la Campionatul Mondial de handbal din 2025 19:01 FotoFiica lui Elias Charalambous, răvăşitoare la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Andriana e fotomodel şi a întors toate privirile! 19:00 LIVE VIDEODanemarca – Canada e în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan s-a terminat 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 18:19 Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător” 18:09 Al-Hilal a devenit campioană în Arabia Saudită! Un nou sezon ratat pentru Cristiano Ronaldo 18:00 VIDEONorwich – Leeds 0-0 şi West Brom – Southampton 0-0, în AntenaPLAY! Remize în turul barajului de promovare în Premier League 17:50 Toate calculele pentru lupta la titlu din Grecia! Cum poate deveni PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, campioană Vezi toate știrile
Citește și