Închide meniul
EXCLUSIV

„Mi-am făcut cât de cât un nume!”. Cu ce a rămas Ianis Stoica după perioada petrecută la FCSB

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 9 ianuarie 2023, 18:55

Mi-am făcut cât de cât un nume!”. Cu ce a rămas Ianis Stoica după perioada petrecută la FCSB

Cu ce a rămas Ianis Stoica după perioada petrecută la FCSB

Ianis Stoica/As.ro

Cu ce a rămas Ianis Stoica după perioada petrecută la FCSB! Fotbalistul, proaspăt împrumutată la U Cluj, a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Împrumutul lui Ianis Stoica, la U Cluj, urmează să expire la finalul actualului sezon.

Cu ce a rămas Ianis Stoica după perioada petrecută la FCSB

Ianis Stoica susține că nu este dezamăgit de perioada petrecută la FCSB. Ba mai mult, acesta a punctat faptul că formația bucureșteană l-a ajutat să-și facă numele cunoscut.

Totodată, tânărul atacant spune că, în prezent, este cu gândul la U Cluj și speră să aibă evoluții cât mai bune.

„E o nouă experiență pe care trebuie să o duc la bun sfârșit cu bine. În primul rând, ca nume, ca stadion, suporteri, a fost cea mai bună decizie, de asta am ales. Mă sfătuiesc cu tata la orice și el m-a sfătuit.

Reclamă

Eu mi-am dorit să plec, cei de acolo au înțeles că îmi doresc să joc, a fost cea mai bună alegere. A fost presiune, dar și aici am șansa să demonstrez.

E o echipă cu nume, am toate motivele să joc cât mai bine aici. Nu pot să spun, am primit șanse la FCSB, a fost și vina mea că nu m-am adaptat la stilul de joc. Unii jucători se adaptează mai greu.

În primul rând vine naționala de tineret. Nu a fost dezamăgire la FCSB, acolo mi-am făcut cât de cât un nume. Cei de acolo m-au ajutat. Nu știu ce va fi la vară, ce vor decide și ei. Mă gândesc aici, până la vară mai e mult”, a declarat Ianis Stoica, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Stoica a fost cât pe ce să semneze cu o echipă din Mexic

Recent, Gigi Becali a dezvăluit faptul că o echipă din Mexic a dorit să-l transfere pe Ianis Stoica, însă tânărul fotbalist a refuzat oferta.

„Am avut ofertă de 600.000 de euro pentru Stoica, dar n-a vrut să se ducă în Mexic. Treaba lui. Îi dădeau 10.000 pe lună. Dacă îi dădeau bani mai mulți, se ducea, asta e situația”, a declarat Gigi Becali, recent, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB Vezi toate știrile
Citește și