Închide meniul
NEWS ALERT

Deian Sorescu s-a înţeles cu FCSB! Anunţul lui Ioan Becali

Dan Roșu Publicat: 11 ianuarie 2023, 15:14

Reclamă
Deian Sorescu s-a înţeles cu FCSB! Anunţul lui Ioan Becali

Răzvan Zăvăleanu, replică devastatoare pentru Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Deian Sorescu s-a înţeles cu FCSB. Ioan Becali a anunţat că mai lipseşte doar acceptul polonezilor de la Rakow pentru ca mijlocaşul de 25 de ani să ajungă la echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul roş-albaştrilor a ajuns la un acord cu jucătorul, pentru un împrumut până la finalul sezonului, dar şi cu opţiunea unui transfer definitiv în această vară.

Deian Sorescu s-a înţeles cu FCSB

„Steaua îl vrea, s-a pus de acord cu el. Aşteptăm un răspuns de la polonezi, nimic mai mult”, a spus Ioan Becali, pentru Antena Sport.

Jucătorul de 25 de ani doreşte să revină în Liga 1, chiar şi la rivala lui Dinamo, echipă pentru care a evoluat în perioada 2018-2022. Mijlocaşul ofensiv e cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Deian Sorescu o îndeamnă pe Dinamo să ia exemplul Rapidului

Deian Sorescu o îndeamnă pe Dinamo să ia exemplul Rapidului! Actualul jucător de la Rakow a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre situația în care se află echipa lui de suflet.

Reclamă

Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare, iar datoriile adunate, de-a lungul timpului, îi țin departe pe investitori. Nici din punct de vedere sportiv Dinamo nu stă bine, formația bucureșteană aflându-se pe locul 8 din Liga 2, cu 24 de puncte obținute după 16 meciuri jucate.

„E foarte greu. Ar fi fost bine, pentru club și oamenii care sunt acolo, să fi făcut un proiect și să fi venit cu bani. De exemplu, cum s-a întâmplat la Rapid. Ați văzut că acolo s-a făcut un proiect frumos și curat, unde se poate face performanță.

Ar fi o soluție și pentru Dinamo. Așa poate ar atrage și investitori. Ar fi mult mai ok, din punct de vedere sportiv, pentru că nu ar mai apărea alte datorii, nu ar mai fi nicio problemă și ar putea să facă performanță în liniște. Ați văzut și Rapidul cum este la ora actuală.

Reclamă 4 / 0/3

Și Dinamo ar putea să atragă mulți investitori. Este greu, dar nimic nu este imposibil”, a declarat Deian Sorescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:40 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 1-0 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul după o gafă monumentală a oaspeţilor! 20:30 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 0-0, finala Cupei României. Miză uriaşă: trofeul şi prezenţa în Europa League! 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor 19:42 Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Trophee Clarins! Mesaj scurt transmis de româncă, la ieşirea de pe teren 19:14 „S-a întors ghinionul pentru ea!” Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins 19:12 FotoA fost dat afară de Gigi Becali şi a ajuns campion în afara României! Ar putea să o întâlnească pe FCSB în Europa! 19:06 „Pe toți i-aș lua!” Un patron din Liga 1 vrea să aducă la echipă jucătorii dați afară de Adrian Mititelu, de la FCU Craiova Vezi toate știrile
Citește și