Închide meniul
NEWS ALERT

Deian Sorescu s-a înţeles cu FCSB! Anunţul lui Ioan Becali

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 ianuarie 2023, 15:14

Deian Sorescu s-a înţeles cu FCSB! Anunţul lui Ioan Becali

Răzvan Zăvăleanu, replică devastatoare pentru Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Deian Sorescu s-a înţeles cu FCSB. Ioan Becali a anunţat că mai lipseşte doar acceptul polonezilor de la Rakow pentru ca mijlocaşul de 25 de ani să ajungă la echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul roş-albaştrilor a ajuns la un acord cu jucătorul, pentru un împrumut până la finalul sezonului, dar şi cu opţiunea unui transfer definitiv în această vară.

Deian Sorescu s-a înţeles cu FCSB

„Steaua îl vrea, s-a pus de acord cu el. Aşteptăm un răspuns de la polonezi, nimic mai mult”, a spus Ioan Becali, pentru Antena Sport.

Jucătorul de 25 de ani doreşte să revină în Liga 1, chiar şi la rivala lui Dinamo, echipă pentru care a evoluat în perioada 2018-2022. Mijlocaşul ofensiv e cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Deian Sorescu o îndeamnă pe Dinamo să ia exemplul Rapidului

Deian Sorescu o îndeamnă pe Dinamo să ia exemplul Rapidului! Actualul jucător de la Rakow a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre situația în care se află echipa lui de suflet.

Reclamă

Dinamo se confruntă cu mari probleme financiare, iar datoriile adunate, de-a lungul timpului, îi țin departe pe investitori. Nici din punct de vedere sportiv Dinamo nu stă bine, formația bucureșteană aflându-se pe locul 8 din Liga 2, cu 24 de puncte obținute după 16 meciuri jucate.

„E foarte greu. Ar fi fost bine, pentru club și oamenii care sunt acolo, să fi făcut un proiect și să fi venit cu bani. De exemplu, cum s-a întâmplat la Rapid. Ați văzut că acolo s-a făcut un proiect frumos și curat, unde se poate face performanță.

Ar fi o soluție și pentru Dinamo. Așa poate ar atrage și investitori. Ar fi mult mai ok, din punct de vedere sportiv, pentru că nu ar mai apărea alte datorii, nu ar mai fi nicio problemă și ar putea să facă performanță în liniște. Ați văzut și Rapidul cum este la ora actuală.

Reclamă 4 / 0/3

Și Dinamo ar putea să atragă mulți investitori. Este greu, dar nimic nu este imposibil”, a declarat Deian Sorescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și