Închide meniul

Cristiano Ronaldo și-a vândut unul dintre cele 5 Baloane de Aur! Suma colosală care a fost plătită

Cosmin Cioboată Publicat: 11 ianuarie 2023, 18:56

Reclamă
Cristiano Ronaldo și-a vândut unul dintre cele 5 Baloane de Aur! Suma colosală care a fost plătită

Cristiano Ronaldo a câștigat 5 Baloane de Aur, de-a lungul carierei

Cristiano Ronaldo a câștigat 5 Baloane de Aur, de-a lungul carierei / Profimedia

Cristiano Ronaldo și-a vândut unul dintre cele 5 Baloane de Aur. Starul portughez, ajuns la Al-Nassr în Arabia Saudită, și-a scos la licitație prestigiosul trofeu câștigat în 2013, în scop caritabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a donat cel de-al doilea Balon de Aur cucerit în carieră către fundația Make-A-Wish, din Londra. Organizația britanică strânge fonduri pentru copiii care suferă de boli severe.

Cristiano Ronaldo și-a vândut unul dintre cele 5 Baloane de Aur

Ronaldo a fost impresionat de demersul fundației londoneze și a donat singura replică a Balonului de Aur din 2013, câștigat pe vremea când se afla la Real Madrid.

Potrivit cotidianului spaniol Marca, trofeul lusitanului a fost cumpărat de Idan Ofer. Cel mai bogat om din Israel a plătit 600.000 de euro.

Întreaga sumă va fi redirecționată către fundația Make-A-Wish, cu scopul de a-i ajuta pe copiii care suferă de boli grave să-și îndeplinească visurile și să se concentreze asupra lucrurilor pozitive, au mai notat jurnaliștii iberici.

Reclamă

În plus, cei mici se vor bucura și de Balonul de Aur propriu-zis. Trofeul va ajunge la fundație în următoarele zile.

CR7 a primit Balonul de Aur de 5 ori: în 2008, 2013, 2014, 2016 și 2017. Lionel Messi, marele său rival, este singurul jucător care îl depășește la acest capitol. Starul argentinian are în vitrină 7 Baloane de Aur, câștigate în 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 și 2021.

Al-Nassr, anunţ oficial despre contractul lui Cristiano Ronaldo

Al-Nassr a transmis un mesaj oficial despre contractul lui Cristiano Ronaldo. După ce s-a zvonit că starul lusitan va fi ambasadorul Cupei Mondiale din 2030, saudiţii au clarificat informaţiile apărute în presă.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo va fi plătit regeşte la Al-Nassr. Starul lusitan va încasa 200 de milioane de euro, şi s-a zvonit că suma se va dubla, în cazul în care va accepta să promoveze fotbalul din Golf, la ediţia din 2030 a Campionatului Mondial.

Oficialii de la Al-Nassr au transmis faptul că Cristiano Ronaldo este concentrat 100% pe rolul pe care îl va avea la echipă. Mai mult decât atât, saudiţii infirmă zvonurile conform cărora starul lusitan ar avea vreo implicare în organizarea Campionatului Mondial din 2030.

„Al-Nassr doreşte să clarifice faptul că, în ciuda ştirilor apărute, contractul lui Cristiano Ronaldo nu implică angajamente pentru nicio licitaţie la Campionatul Mondial.

Principalul său focus este pe Al-Nassr, şi să lucreze alături de colegii săi pentru a ajuta clubul să aibă succes”, se arată în mesajul postat de cei de la Al-Nassr, pe contul oficial de Twitter.

Iniţial, se zvonise faptul că Cristiano Ronaldo ar fi fost transferat în Arabia Saudită pentru a oferi un boost de imagine fotbalului din Golf.

Saudiţii au în plan să organizeze Campionatul Mondial din 2030, alături de Grecia şi Egipt, şi i-ar fi oferit un salariu colosal starului portughez pentru a promova competiţia. La licitaţia pentru găzduirea turneului final va participa şi Portugalia, ţara natală a lui CR7, alături de Spania.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! Vezi toate știrile
Citește și