Închide meniul

Al-Nassr, anunţ oficial despre contractul lui Cristiano Ronaldo! Ce rol va avea de fapt starul lusitan la clubul saudit

Viviana Moraru Publicat: 11 ianuarie 2023, 10:20 / Actualizat: 11 ianuarie 2023, 14:28

Al-Nassr, anunţ oficial despre contractul lui Cristiano Ronaldo! Ce rol va avea de fapt starul lusitan la clubul saudit

Al-Nassr, anunţ oficial despre contractul lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr/ Profimedia

  • Al-Nassr, mesaj despre contractul lui Cristiano Ronaldo
  • Ce rol va avea starul lusitan

Al-Nassr a transmis un mesaj oficial despre contractul lui Cristiano Ronaldo. După ce s-a zvonit că starul lusitan va fi ambasadorul Cupei Mondiale din 2030, saudiţii au clarificat informaţiile apărute în presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo va fi plătit regeşte la Al-Nassr. Starul lusitan va încasa 200 de milioane de euro, şi s-a zvonit că suma se va dubla, în cazul în care va accepta să promoveze fotbalul din Golf, la ediţia din 2030 a Campionatului Mondial.

Al-Nassr, anunţ oficial despre contractul lui Cristiano Ronaldo

Oficialii de la Al-Nassr au transmis faptul că Cristiano Ronaldo este concentrat 100% pe rolul pe care îl va avea la echipă. Mai mult decât atât, saudiţii infirmă zvonurile conform cărora starul lusitan ar avea vreo implicare în organizarea Campionatului Mondial din 2030.

Reclamă

„Al-Nassr doreşte să clarifice faptul că, în ciuda ştirilor apărute, contractul lui Cristiano Ronaldo nu implică angajamente pentru nicio licitaţie la Campionatul Mondial.

Principalul său focus este pe Al-Nassr, şi să lucreze alături de colegii săi pentru a ajuta clubul să aibă succes”, se arată în mesajul postat de cei de la Al-Nassr, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă

Iniţial, se zvonise faptul că Cristiano Ronaldo ar fi fost transferat în Arabia Saudită pentru a oferi un boost de imagine fotbalului din Golf. Saudiţii au în plan să organizeze Campionatul Mondial din 2030, alături de Grecia şi Egipt, şi i-ar fi oferit un salariu colosal starului portughez pentru a promova competiţia. La licitaţia pentru găzduirea turneului final va participa şi Portugalia, ţara natală a lui CR7, alături de Spania.

Cristiano Ronaldo ar putea încasa 400 de milioane de euro în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo ar putea încasa suma uluitoare de 400 de milioane de euro, în Arabia Saudită, a declarat o sursă apropiată noului său club pentru AFP. Oficialii din Golf vor ca starul lusitan să promoveze Campionatul Mondial din 2030, atunci când se pregăteşte o premieră mondială.

În vârstă de 37 de ani şi prezentat în faţa a mii de fani ai lui Al Nassr la Riad săptămâna trecută, Ronaldo este de departe cel mai faimos jucător care a semnat pentru un club din Arabia Saudită sau din orice altă ţară din Golf.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo va câştiga 200 milioane euro conform contractului cu clubul, şi alţi 200 milioane euro pentru a fi ambasadorul candidaturii comune a Arabiei Saudite, împreună cu Egipt şi Grecia, pentru găzduirea CM de fotbal 2030.

Oficialii saudiţi vor să organizeze următoarea ediţie a Cupei Mondiale. După ce 2022 ne-a adus primul turneu final mondial organizat de o ţară arabă, următorul ar putea fi primul orgnaizat pe trei continente.

Din cauza suspendării, Ronaldo va debuta pentru Al-Nassr pe 22 ianuarie, dar cu trei zile mai devreme va evolua într-o combinată a echipelor Al-Nassr şi Al-Hilal contra lui PSG, anunţă Agerpres.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:57 EXCLUSIV„Gata, s-a decis soarta lui Dinamo, retrogradează” Andrei Nicolescu a reacţionat după ce s-a spus că „roş-albii” merg în Liga 2! 17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY