Închide meniul

Cristiano Ronaldo și-a vândut unul dintre cele 5 Baloane de Aur! Suma colosală care a fost plătită

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 ianuarie 2023, 18:56

Cristiano Ronaldo și-a vândut unul dintre cele 5 Baloane de Aur! Suma colosală care a fost plătită

Cristiano Ronaldo a câștigat 5 Baloane de Aur, de-a lungul carierei

Cristiano Ronaldo a câștigat 5 Baloane de Aur, de-a lungul carierei / Profimedia

Cristiano Ronaldo și-a vândut unul dintre cele 5 Baloane de Aur. Starul portughez, ajuns la Al-Nassr în Arabia Saudită, și-a scos la licitație prestigiosul trofeu câștigat în 2013, în scop caritabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a donat cel de-al doilea Balon de Aur cucerit în carieră către fundația Make-A-Wish, din Londra. Organizația britanică strânge fonduri pentru copiii care suferă de boli severe.

Cristiano Ronaldo și-a vândut unul dintre cele 5 Baloane de Aur

Ronaldo a fost impresionat de demersul fundației londoneze și a donat singura replică a Balonului de Aur din 2013, câștigat pe vremea când se afla la Real Madrid.

Potrivit cotidianului spaniol Marca, trofeul lusitanului a fost cumpărat de Idan Ofer. Cel mai bogat om din Israel a plătit 600.000 de euro.

Întreaga sumă va fi redirecționată către fundația Make-A-Wish, cu scopul de a-i ajuta pe copiii care suferă de boli grave să-și îndeplinească visurile și să se concentreze asupra lucrurilor pozitive, au mai notat jurnaliștii iberici.

Reclamă

În plus, cei mici se vor bucura și de Balonul de Aur propriu-zis. Trofeul va ajunge la fundație în următoarele zile.

CR7 a primit Balonul de Aur de 5 ori: în 2008, 2013, 2014, 2016 și 2017. Lionel Messi, marele său rival, este singurul jucător care îl depășește la acest capitol. Starul argentinian are în vitrină 7 Baloane de Aur, câștigate în 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 și 2021.

Al-Nassr, anunţ oficial despre contractul lui Cristiano Ronaldo

Al-Nassr a transmis un mesaj oficial despre contractul lui Cristiano Ronaldo. După ce s-a zvonit că starul lusitan va fi ambasadorul Cupei Mondiale din 2030, saudiţii au clarificat informaţiile apărute în presă.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo va fi plătit regeşte la Al-Nassr. Starul lusitan va încasa 200 de milioane de euro, şi s-a zvonit că suma se va dubla, în cazul în care va accepta să promoveze fotbalul din Golf, la ediţia din 2030 a Campionatului Mondial.

Oficialii de la Al-Nassr au transmis faptul că Cristiano Ronaldo este concentrat 100% pe rolul pe care îl va avea la echipă. Mai mult decât atât, saudiţii infirmă zvonurile conform cărora starul lusitan ar avea vreo implicare în organizarea Campionatului Mondial din 2030.

„Al-Nassr doreşte să clarifice faptul că, în ciuda ştirilor apărute, contractul lui Cristiano Ronaldo nu implică angajamente pentru nicio licitaţie la Campionatul Mondial.

Principalul său focus este pe Al-Nassr, şi să lucreze alături de colegii săi pentru a ajuta clubul să aibă succes”, se arată în mesajul postat de cei de la Al-Nassr, pe contul oficial de Twitter.

Iniţial, se zvonise faptul că Cristiano Ronaldo ar fi fost transferat în Arabia Saudită pentru a oferi un boost de imagine fotbalului din Golf.

Saudiţii au în plan să organizeze Campionatul Mondial din 2030, alături de Grecia şi Egipt, şi i-ar fi oferit un salariu colosal starului portughez pentru a promova competiţia. La licitaţia pentru găzduirea turneului final va participa şi Portugalia, ţara natală a lui CR7, alături de Spania.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” Vezi toate știrile
Citește și