Închide meniul

Ultimele detalii despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB: „Azi sau mâine se va decide”

Dan Roșu Publicat: 12 ianuarie 2023, 14:34

Reclamă
Ultimele detalii despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB: „Azi sau mâine se va decide

Ultimele detalii despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB

Deian Sorescu, în timpul unui meci al României / Profimedia Images

Ultimele detalii despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB au fost oferite de Victor Becali. Acesta susţine că mutarea se va concretiza doar dacă polonezii vor renunţa la pretenţiile financiare, în următoarele două zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rakow a cerut 1.5 milioane de euro pentru Sorescu, dar Gigi Becali îl vrea împrumut gratis până la finalul sezonului, când ar putea să îl şi transfere definitiv.

Ultimele detalii despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB

„Cluburile nu s-au pus de acord momentan, e tot ce vă pot spune. Să vedem ce se va întâmpla în perioada următoare, azi sau mâine se va decide, pentru că nu se poate prelungi foarte mult situația. Totul depinde de Rakow. Întrucât Sorescu e sub contract cu polonezii, decizia e la ei”, a spus Becali, citat de gsp.ro. 

Deian Sorescu e sub contract cu Rakow până în 2025. Românul a ajuns în Polonia iarna trecută, când a fost cumpărat de la Dinamo, pentru 700.000 de euro. Discuțiile cu FCSB au intrat însă în impas.

Reacția lui Gigi Becali după ce transferul lui Deian Sorescu la FCSB a intrat în impas

„Să facă Dumnezeu ce vrea El! Cu ce mă aleg? Bani dați! Sunt aproape de opt milioane. Eu bani ce să mai dau? Pentru ce să mai dau? La revedere! La fotbal nu mai vreau să pierd bani! Nu mai dau nici cinci bani!

Reclamă

Am făcut curățenie, am scăpat de ei, mai scap încă. La revedere, nu mai dau banii mei. Pentru ce, ca să mă comande Burchel?”, a spus Gigi Becali, citat de sport.ro.

Jucătorul de 25 de ani doreşte să revină în Liga 1, chiar şi la rivala lui Dinamo, echipă pentru care a evoluat în perioada 2018-2022. Mijlocaşul ofensiv e cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și