Închide meniul

Ce a făcut Marius Croitoru cu ceasul de 4.500 de euro primit de la Gigi Becali: „La cât de agitat sunt…”. Dezvăluire savuroasă

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 ianuarie 2023, 8:42

Ce a făcut Marius Croitoru cu ceasul de 4.500 de euro primit de la Gigi Becali: „La cât de agitat sunt…. Dezvăluire savuroasă

Marius Croitoru a jucat la FCSB între 2007 și 2009

Marius Croitoru a jucat la FCSB între 2007 și 2009 / Hepta

S-a aflat ce a făcut Marius Croitoru cu ceasul de 4.500 de euro primit de la Gigi Becali. Patronul FCSB a „spart” banca în sezonul 2007/2008, când echipa sa a obținut calificarea în grupele UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria în fața lui BATE Borisov, Becali le-a făcut cadou jucătorilor câte un ceas Cartier, estimat la aproximativ 4.500 de euro. Per total, omul de afaceri a scos din buzunare în jur de 200.000 de euro pentru a-și răsfăța fotbaliștii.

Ce a făcut Marius Croitoru cu ceasul de 4.500 de euro primit de la Gigi Becali

Printre jucătorii care s-au ales cu un ceas de lux se numără și Marius Croitoru. La mai bine de 15 ani de la acel moment, actualul antrenor al lui FC Argeș a dezvăluit ce a făcut cu accesoriul primit cadou de la Gigi Becali.

Croitoru a declarat amuzat că nu obișnuiește să poarte ceasuri, ținând cont de „cât de agitat sunt” pe banca tehnică. Din acest motiv, fostul mijlocaș a decis să-i ofere ceasul de 4.500 de euro fiului său, David.

„Am tot un ceas de la Gigi Becali, nu l-am folosit niciodată, nu sunt fan, nu prea obișnuiesc să port ceas. La cât de agitat sunt eu nu îmi mai trebuie ceas. L-am făcut cadou băiatului meu”, a povestit Marius Croitoru, pentru sport.ro.

Reclamă

Marius Croitoru a jucat la FCSB în perioada 2007-2009. Fostul mijlocaș a adunat 32 de meciuri în tricoul roș-albaștrilor, fără să marcheze vreun gol. El a reușit 3 pase decisive.

Singurul antrenor care l-a pus la punct pe Gigi Becali

Mihai Stoichiță este singurul antrenor care l-a pus la punct pe Gigi Becali. Actualul director tehnic al FRF a antrenat FCSB în două perioade. Stoichiță a fost protagonistul unui moment uluitor în 2012, la un derby cu Rapid, disputat în Giulești.

La un moment dat, în repriza a doua, Mihai Stoichiță a fost surprins de camerele TV vorbind la telefon.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul roș-albaștrilor fusese sunat de Gigi Becali pentru a urma un „ordin”. Patronul FCSB-ului voia ca Eric Bicfalvi să fie schimbat pentru că avea cartonaș galben și se afla în pericol de eliminare.

Mihai Stoichiță n-a fost de acord cu decizia finanțatorului și l-a confruntat chiar la telefon. La mai bine de 10 ani de la faza memorabilă, directorul tehnic al Federației a dezvăluit cum l-a convins pe Becali să renunțe la ideea înlocuirii lui Bicfalvi.

Stoichiță a explicat că, dacă antrenorul vine cu argumente solide, Gigi Becali este dispus să îl asculte.

„Uită să spună un lucru Mihai (n.r – Stoica), că m-a ajutat foarte mult în treaba asta. El stătea foarte mult de vorbă cu Gigi. Strategia o făceam împreună, din ce îmi aduc eu aminte și îmi era mult mai ușor. Gigi e un om care ține la argumente, dacă știi să i le prezinți, să insiști la ceea ce vrei să faci. Până la urmă, poate să și cedeze. Așa era atunci. De foarte multe ori ne puneam de acord asupra a ceea ce voiam să facem. Eu n-am avut probleme.

Discuția aceea telefonică… eu am cerut atunci. I-am explicat de ce nu am făcut o schimbare. Era vorba de Bicfalvi. Gigi avea într-un fel dreptate prin ce îmi spunea, că are cartonaș galben. La pauză i-am zis lui Eric să aibă grijă, să nu mai atace direct. În timpul reprizei a doua am avut această conversație. Mi-a dat telefonul și am vorbit cu Gigi. I-am zis ‘Stai liniștit!’. I-am explicat ce s-a întâmplat și n-a mai zis nimic”, a spus Mihai Stoichiță, citat de sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și