Închide meniul

Singurul antrenor care l-a pus la punct pe Gigi Becali: „Mi-a dat telefon pe bancă! I-am spus asta și n-a mai zis nimic”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 ianuarie 2023, 8:22

Singurul antrenor care l-a pus la punct pe Gigi Becali: „Mi-a dat telefon pe bancă! I-am spus asta și n-a mai zis nimic

Gigi Becali îl scoate din primul 11 de la FCSB pe Andrea Compagno

Gigi Becali este finanțatorul FCSB-ului din 2003 / Hepta

Mihai Stoichiță este singurul antrenor care l-a pus la punct pe Gigi Becali. Actualul director tehnic al FRF a antrenat FCSB în două perioade. Stoichiță a fost protagonistul unui moment uluitor în 2012, la un derby cu Rapid, disputat în Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La un moment dat, în repriza a doua, Mihai Stoichiță a fost surprins de camerele TV vorbind la telefon.

Singurul antrenor care l-a pus la punct pe Gigi Becali

Antrenorul roș-albaștrilor fusese sunat de Gigi Becali pentru a urma un „ordin”. Patronul FCSB-ului voia ca Eric Bicfalvi să fie schimbat pentru că avea cartonaș galben și se afla în pericol de eliminare.

Mihai Stoichiță n-a fost de acord cu decizia finanțatorului și l-a confruntat chiar la telefon. La mai bine de 10 ani de la faza memorabilă, directorul tehnic al Federației a dezvăluit cum l-a convins pe Becali să renunțe la ideea înlocuirii lui Bicfalvi.

Stoichiță a explicat că, dacă antrenorul vine cu argumente solide, Gigi Becali este dispus să îl asculte.

Reclamă

„Uită să spună un lucru Mihai (n.r – Stoica), că m-a ajutat foarte mult în treaba asta. El stătea foarte mult de vorbă cu Gigi. Strategia o făceam împreună, din ce îmi aduc eu aminte și îmi era mult mai ușor. Gigi e un om care ține la argumente, dacă știi să i le prezinți, să insiști la ceea ce vrei să faci. Până la urmă, poate să și cedeze. Așa era atunci. De foarte multe ori ne puneam de acord asupra a ceea ce voiam să facem. Eu n-am avut probleme.

Discuția aceea telefonică… eu am cerut atunci. I-am explicat de ce nu am făcut o schimbare. Era vorba de Bicfalvi. Gigi avea într-un fel dreptate prin ce îmi spunea, că are cartonaș galben. La pauză i-am zis lui Eric să aibă grijă, să nu mai atace direct. În timpul reprizei a doua am avut această conversație. Mi-a dat telefonul și am vorbit cu Gigi. I-am zis ‘Stai liniștit!’. I-am explicat ce s-a întâmplat și n-a mai zis nimic”, a spus Mihai Stoichiță, citat de sport.ro.

Ce sumă trebuie să scoată Gigi Becali din buzunar pentru ca FCSB să joace în Ghencea

S-a aflat ce sumă va trebui să scoată Gigi Becali din buzunar pentru ca FCSB să joace pe „Ghencea”!

Reclamă 4 / 0/3

În luna decembrie a anului trecut, Marcel Ciolacu anunța adoptarea unei legi care are ca scop facilitarea accesului la bazele sportive de stat și care ar ajuta-o pe FCSB să evolueze pe stadionul „Steaua”. Între timp, președintele Klaus Iohannis a promulgat această lege.

FCSB va trebui să plătească aproximativ 29.000 de euro pentru fiecare meci jucat pe stadionul rivalei CSA Steaua potrivit prosport.ro.

Prețul ar fi fost stabilit pe baza capacității de care dispune stadionul, dar și a facilităților și cheltuielilor aferente pentru un meci de fotbal jucat pe noua arenă.

În prezent, FCSB își dispută partidele de pe teren propriu pe Arena Națională.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia Vezi toate știrile
Citește și