Închide meniul

Nicolae Dică a comentat transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Ce a spus când a fost întrebat dacă ar „trăda” şi ar semna cu Dinamo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 ianuarie 2023, 9:18

Nicolae Dică a comentat transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Ce a spus când a fost întrebat dacă ar „trăda şi ar semna cu Dinamo

Nicolae Dică ia în calcul să plece de la Mioveni

Nicolae Dică / Profimediaimages

Nicolae Dică nu s-a ferit şi a comentat transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Fostul antrenor al roş-albaştrilor este convins că Gigi Becali a făcut o mutare inspirată, care îl poate ajuta să câştige primul titlu după o pauză de opt ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică l-a lăudat pe Sorescu, cel care a fost împrumutat de la Rakow până la finalul sezonului. Se aşteaptă totuşi ca fostul dinamovist să aibă dificultăţi în a se adapta la marea rivală a „câinilor”.

Nicolae Dică a comentat transferul lui Deian Sorescu la FCSB

Fanii lui FCSB au anunţat deja că îl vor primi cu braţele deschise pe fostul căpitan al lui Dinamo. În schimb, Dică nu s-ar grăbi să semneze cu gruparea din Ştefan cel Mare, dacă ar primi o ofertă.

Sorescu e transfer bun. Îl ştiu de la naţională, de la Dinamo. E bun şi cred că au căutat un fundaş dreapta ofensiv. Aveau nevoie de jucător de bandă care să vină să ajungă cu centrări şi cu siguranţă e un profesionist 100%, cred că se va impune.

(n.r. dacă contează unde ai jucat înainte) Ca antrenor, ca jucător nu e uşor dacă ai lucrat la o rivală şi să mergi în tabăra cealaltă.

Reclamă

(Moderator: Ar trăda Dică dacă ar semna cu Dinamo?) Eu am făcut ceva pentru Steaua (n.r. FCSB) şi cred că n-aş fi primit bine. Eu oriunde merg sunt la fel”, a declarat Nicolae Dică la orangesport.ro.

Din postura de jucător al roş-albaştrilor, Dică a câştigat două titluri (2005, 2006), o Cupă a României (2011) şi o Supercupă a României (2006).

Mesajul lui Deian Sorescu pentru fanii lui Dinamo

Mesajul lui Deian Sorescu pentru fanii lui Dinamo nu s-a lăsat mult aşteptat. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a fost împrumutat de Rakow la FCSB până la vară. Gigi Becali are şi opţiunea de a-l transfera definitiv.

Reclamă 4 / 0/3

Sorescu nu a uitat de perioada petrecută la Dinamo, dar şi de modul în care a fost înlăturat de fanii „câinilor”. Aceştia l-au dezbrăcat de tricou.

(Reporter: A contat în decizia ta şi acel moment de la Mioveni, când te-au dezbrăcat suporterii lui Dinamo?) Clar, da! A contat foarte mult, acolo a fost ultimul meu meci în care am îmbrăcat acel tricou. Dacă mi l-au dat jos, înseamnă că nu am meritat să-l port.

Da, cu siguranţă (n.r. dacă va conta în viitorul său că a jucat la Dinamo). Mă aştept la multe gânduri bune, între ghilimele. Dar nu avem ce face, e viaţa de fotbalist, îmi asum şi v-am spus. Acum sunt la FCSB şi voi lupta la această echipă.

(Reporter: Ai vorbit cu cei din galeria lui FCSB?) Da, am vorbit. M-au încurajat, au spus că sunt alături de mine şi că mă primesc cu braţele deschise şi că trebuie să luptăm pentru echipa asta„, a declarat Deian Sorescu după amicalul debutul la FCSB.

La finalul partidei CS Mioveni – Dinamo, 2-1, din decembrie 2021, Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricou de mai mulți suporteri furioși ai „câinilor”.Sorescu a fost transferat de Rakow Czestochowa, în ianuarie 2022, de la Dinamo, pentru 800.000 de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și