Închide meniul

Nicolae Dică a comentat transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Ce a spus când a fost întrebat dacă ar „trăda” şi ar semna cu Dinamo

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 ianuarie 2023, 9:18

Nicolae Dică a comentat transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Ce a spus când a fost întrebat dacă ar „trăda şi ar semna cu Dinamo

Nicolae Dică ia în calcul să plece de la Mioveni

Nicolae Dică / Profimediaimages

  • Deian Sorescu, împrumutat de FCSB
  • Ce a declarat Nicolae Dică

Nicolae Dică nu s-a ferit şi a comentat transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Fostul antrenor al roş-albaştrilor este convins că Gigi Becali a făcut o mutare inspirată, care îl poate ajuta să câştige primul titlu după o pauză de opt ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică l-a lăudat pe Sorescu, cel care a fost împrumutat de la Rakow până la finalul sezonului. Se aşteaptă totuşi ca fostul dinamovist să aibă dificultăţi în a se adapta la marea rivală a „câinilor”.

Nicolae Dică a comentat transferul lui Deian Sorescu la FCSB

Fanii lui FCSB au anunţat deja că îl vor primi cu braţele deschise pe fostul căpitan al lui Dinamo. În schimb, Dică nu s-ar grăbi să semneze cu gruparea din Ştefan cel Mare, dacă ar primi o ofertă.

Reclamă

Sorescu e transfer bun. Îl ştiu de la naţională, de la Dinamo. E bun şi cred că au căutat un fundaş dreapta ofensiv. Aveau nevoie de jucător de bandă care să vină să ajungă cu centrări şi cu siguranţă e un profesionist 100%, cred că se va impune.

(n.r. dacă contează unde ai jucat înainte) Ca antrenor, ca jucător nu e uşor dacă ai lucrat la o rivală şi să mergi în tabăra cealaltă.

Reclamă

(Moderator: Ar trăda Dică dacă ar semna cu Dinamo?) Eu am făcut ceva pentru Steaua (n.r. FCSB) şi cred că n-aş fi primit bine. Eu oriunde merg sunt la fel”, a declarat Nicolae Dică la orangesport.ro.

Din postura de jucător al roş-albaştrilor, Dică a câştigat două titluri (2005, 2006), o Cupă a României (2011) şi o Supercupă a României (2006).

Mesajul lui Deian Sorescu pentru fanii lui Dinamo

Mesajul lui Deian Sorescu pentru fanii lui Dinamo nu s-a lăsat mult aşteptat. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a fost împrumutat de Rakow la FCSB până la vară. Gigi Becali are şi opţiunea de a-l transfera definitiv.

Reclamă 4 / 0/3

Sorescu nu a uitat de perioada petrecută la Dinamo, dar şi de modul în care a fost înlăturat de fanii „câinilor”. Aceştia l-au dezbrăcat de tricou.

(Reporter: A contat în decizia ta şi acel moment de la Mioveni, când te-au dezbrăcat suporterii lui Dinamo?) Clar, da! A contat foarte mult, acolo a fost ultimul meu meci în care am îmbrăcat acel tricou. Dacă mi l-au dat jos, înseamnă că nu am meritat să-l port.

Da, cu siguranţă (n.r. dacă va conta în viitorul său că a jucat la Dinamo). Mă aştept la multe gânduri bune, între ghilimele. Dar nu avem ce face, e viaţa de fotbalist, îmi asum şi v-am spus. Acum sunt la FCSB şi voi lupta la această echipă.

(Reporter: Ai vorbit cu cei din galeria lui FCSB?) Da, am vorbit. M-au încurajat, au spus că sunt alături de mine şi că mă primesc cu braţele deschise şi că trebuie să luptăm pentru echipa asta„, a declarat Deian Sorescu după amicalul debutul la FCSB.

La finalul partidei CS Mioveni – Dinamo, 2-1, din decembrie 2021, Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricou de mai mulți suporteri furioși ai „câinilor”.Sorescu a fost transferat de Rakow Czestochowa, în ianuarie 2022, de la Dinamo, pentru 800.000 de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă