Închide meniul

E oficial! Davide Nicola a revenit la Salernitana, la două zile după ce fusese demis. Adrian Mutu rămâne la Rapid

Dan Roșu Publicat: 18 ianuarie 2023, 14:04

Reclamă
E oficial! Davide Nicola a revenit la Salernitana, la două zile după ce fusese demis. Adrian Mutu rămâne la Rapid

Davide Nicola a revenit la Salernitana

Davide Nicola a revenit la Salernitana / Profimedia Images

Davide Nicola a revenit la Salernitana, la două zile după ce fusese demis. Caz incredibil în Serie A. Antrenorul a fost dat afară după 2-8 cu Atalanta, dar a fost convins să revină după 48 de ore. Echipa din Salerno l-ar fi dorit şi pe Adrian Mutu, dar „Briliantul” rămâne în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vă voi spune adevărul. Am primit un telefon de la preşedinte ieri. Cu metodele lui, care sunt plăcute şi prietenoase, mi-a explicat motivele care au dus la dureroasa lui decizie, pe care a trebuit să o ia după eşecul dur cu Atalanta. Mi-am cerut scuze, declarându-mă responsabil pentru jocul nostru. Cred în echipa asta şi în oamenii de lângă ea.

E oficial! Davide Nicola a revenit la Salernitana

I-am recomandat preşedintelui să se gândească din nou. Iubesc Salerno şi cred în acest proiect. Preşedintele ne-a transmis pasiunea, personalitatea şi dorinţa de a atinge obiective imposibile. El crede că atunci când oamenii împing în aceeaşi direcţie, pot face lucruri incredibile.

Îi mulţumesc pentru că m-a sunat. Asta înseamnă că noul fotbal e făcut din pasiune şi vreau să recompensez încrederea lui cu toată dragostea. Îi mulţumesc lui Morgan De Sanctis, fără el nu s-ar fi întâmplat asta. Să începem din nou, cu toţii împreună şi să le oferim fanilor aceeaşi pasiune care ne-a aparţinut mereu. Aici este Salernitana, mult mai mult decât un club de fotbal”, a scris Nicola, pe o reţea de socializare.

Clauza de reziliere a lui Adrian Mutu la Rapid

Pe de altă parte, dacă Salernitana ar fi vrut să-l aducă pe Adi Mutu în Serie A, ar fi fost nevoită să plătească o clauză de reziliere de 300.000 de euro. Suma respectivă poate crește în timp, dacă „Briliantul” va obține anumite performanțe la cârma Rapidului.

Reclamă

În vara anului trecut, Adrian Mutu și-a prelungit contractul până în 2025. În prezent, Rapid ocupă locul 4 în Liga 1, cu 38 de puncte după 21 de etape.

Salernitana se află pe locul 18 în Serie A, la 9 puncte deasupra liniei retrogradării, după 18 runde. Echipa care îl urmărește pe Adrian Mutu a ajuns la 6 meciuri fără victorie în campionat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și