Închide meniul

E oficial! Davide Nicola a revenit la Salernitana, la două zile după ce fusese demis. Adrian Mutu rămâne la Rapid

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 ianuarie 2023, 14:04

E oficial! Davide Nicola a revenit la Salernitana, la două zile după ce fusese demis. Adrian Mutu rămâne la Rapid

Davide Nicola a revenit la Salernitana

Davide Nicola a revenit la Salernitana / Profimedia Images

Davide Nicola a revenit la Salernitana, la două zile după ce fusese demis. Caz incredibil în Serie A. Antrenorul a fost dat afară după 2-8 cu Atalanta, dar a fost convins să revină după 48 de ore. Echipa din Salerno l-ar fi dorit şi pe Adrian Mutu, dar „Briliantul” rămâne în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vă voi spune adevărul. Am primit un telefon de la preşedinte ieri. Cu metodele lui, care sunt plăcute şi prietenoase, mi-a explicat motivele care au dus la dureroasa lui decizie, pe care a trebuit să o ia după eşecul dur cu Atalanta. Mi-am cerut scuze, declarându-mă responsabil pentru jocul nostru. Cred în echipa asta şi în oamenii de lângă ea.

E oficial! Davide Nicola a revenit la Salernitana

I-am recomandat preşedintelui să se gândească din nou. Iubesc Salerno şi cred în acest proiect. Preşedintele ne-a transmis pasiunea, personalitatea şi dorinţa de a atinge obiective imposibile. El crede că atunci când oamenii împing în aceeaşi direcţie, pot face lucruri incredibile.

Îi mulţumesc pentru că m-a sunat. Asta înseamnă că noul fotbal e făcut din pasiune şi vreau să recompensez încrederea lui cu toată dragostea. Îi mulţumesc lui Morgan De Sanctis, fără el nu s-ar fi întâmplat asta. Să începem din nou, cu toţii împreună şi să le oferim fanilor aceeaşi pasiune care ne-a aparţinut mereu. Aici este Salernitana, mult mai mult decât un club de fotbal”, a scris Nicola, pe o reţea de socializare.

Clauza de reziliere a lui Adrian Mutu la Rapid

Pe de altă parte, dacă Salernitana ar fi vrut să-l aducă pe Adi Mutu în Serie A, ar fi fost nevoită să plătească o clauză de reziliere de 300.000 de euro. Suma respectivă poate crește în timp, dacă „Briliantul” va obține anumite performanțe la cârma Rapidului.

Reclamă

În vara anului trecut, Adrian Mutu și-a prelungit contractul până în 2025. În prezent, Rapid ocupă locul 4 în Liga 1, cu 38 de puncte după 21 de etape.

Salernitana se află pe locul 18 în Serie A, la 9 puncte deasupra liniei retrogradării, după 18 runde. Echipa care îl urmărește pe Adrian Mutu a ajuns la 6 meciuri fără victorie în campionat.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și