Închide meniul

Atac virulent la adresa lui Dan Șucu: „Ai dat un scaun, o masă gratis la Rapid?”

Cosmin Olteanu Publicat: 19 ianuarie 2023, 11:46

Reclamă
Atac virulent la adresa lui Dan Șucu: Ai dat un scaun, o masă gratis la Rapid?”

Atac virulent la adresa lui Dan Șucu

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Florin Manea, cunoscutul impresar de fotbaliști, a avut un atac virulent la adresa lui Dan Șucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Manea a dat-o în judecată pe Rapid, pentru că formația giuleșteană nu ar dori să-i ofere 30% din suma de transfer a lui Rareș Ilie la Nice.

Atac virulent la adresa lui Dan Șucu

Florin Manea a vorbit în termeni duri despre Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid.

„Ne judecăm pentru transferul lui Rareș Ilie. Era Ovidiu Burcă, cu el l-am luat de la Juniorul București. Am văzut mai mulți juniori de la ei, am făcut referate, costau la pachet vreo 70.000 de euro. A trebuit să insist să achite această sumă. Cu chiu cu vai a dat banii Victor Angelescu și pe urmă a luat 5 milioane de euro pe el.

Angelescu consideră că nu mai trebuie să-mi dea banii, pentru că nu mai sunt la Rapid din 2020. Dar procentele astea au un efect permanent, nu cât durează contractul meu. Eu am adus un produs valoros, poate că tu mă dai special afară chiar înainte să îl vinzi.            

Reclamă

Acum ne judecăm în civil în România, nu am fost la comisiile FRF. Nu am fost angajat la Rapid, am avut un contract de colaborare, prin firma mea din Anglia. Eu am încercat să mă înțeleg cu ei, dar nu am avut cu cine”, a declarat Florin Manea, pentru sport.ro.

Florin Manea: „Ai dat un scaun, o masă gratis la Rapid?”

„M-au atacat că vreau bani de la Rapid… Eu vreau niște bani pe care eu i-am produs. Din zero sau dintr-o parte din ăia 70.000 ai luat 5 milioane de euro. Dă-mi și mie partea mea, pentru munca mea!       

Am văzut că domnul Șucu spunea că Ionuț Lupescu a luat lojă și că eu cer bani de la Rapid. Nu am înțeles legătura. Eu am muncit pentru banii ăia, Lupescu nu a muncit la tine. Dă-mi banii și iau și eu două loje. Dar dă-mi banii pentru care am muncit.

Reclamă 4 / 0/3

Tu ai fost 30 de ani la Mobexpert. Ai dat un scaun, o masă gratis la Rapid? O canapea ai dat gratis? Tot respectul pentru ce a făcut cu acele baze sportive, dar sunt ale lui, au rămas pe numele lui”, a mai spus Florin Manea.

În vara anului 2022, Rapid l-a vândut pe Rareș Ilie, la Nice, pentru cinci milioane de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și