Închide meniul

Gică Hagi a adus un „magician” brazilian la Farul! Transfer de titlu făcut de echipa „Regelui”

Alexandru Ivan Publicat: 20 ianuarie 2023, 17:29

Reclamă
Gică Hagi a adus un „magician brazilian la Farul! Transfer de titlu făcut de echipa „Regelui

Cât a ajuns să coste să petreci Paștele la hotelul lui Gică Hagi

Gică Hagi, amuzat la o conferinţă de presă / Antena Sport

Gică Hagi a adus un „magician” brazilian la Farul! „Regele” a făcut un nou transfer de titlu la echipa din Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanţa a anunţat, vineri, că a obţinut serviciile fotbalistului brazilian Gustavo Henrique Marins Silva.

Gică Hagi a adus un „magician” brazilian la Farul

“Începând de astăzi, brazilianul Gustavo Henrique Marins Silva este noul jucător al echipei noastre”, a precizat Farul pe site-ul oficial.

În vârstă de 21 de ani, pe care îi va împlini luna viitoare (11.02.2003), Gustavo Marins evoluează pe postul de fundaş central, are 1,84m şi a fost format de clubul Gremio.

Reclamă

În această iarnă, Farul i-a mai adus pe Kevin Boli, Mateus Criciuma, Nicolas Popescu și Rolandas Baravykas.

Farul nu a aflat dacă poate juca în cupele europene

În vara lui 2021, Viitorul și Farul au decis să fuzioneze, iar de aceea, în acest moment, trupa de pe primul loc din Liga 1 nu știe dacă are dreptul să evolueze în Europa. Mai exact, oficialii de la UEFA și-au ridicat semne de întrebare în ceea ce privește promovarea Farului direct în Liga 1, după fuzionare.

Ciprian Marica a dezvăluit că oficialii constănțeni depun eforturi pentru ca echipă să fie lăsate să joace în competițiile din Europa. Acționarul de la Farul susține că oficialii de la UEFA sunt de părere că echipa a promovat printr-un mod nesportiv.

Reclamă 4 / 0/3

Marica a mai declarat că UEFA a fost sesizată de către cineva din România, iar în momentul de față, trupa „Regelui” așteaptă decizia finală.

„Din punctul ăsta de vedere, nu suntem liniștiți. E liniște în sensul în care se știe că Farul e Farul, nu există alți deținători de marcă, brand, palmares. Cei de la UEFA au înființat acest departament și consideră că echipa din Liga 2 a promovat nesportiv, asta e speța. Asta ne chinuim noi să demonstrăm, că nu despre asta e vorba.

Cam astea sunt nedumeririle lor, nu înțeleg ei cum este posibil. Noi ne apărăm și încercăm să le arătăm că nu au înțeles. Lucrurile au plecat din România, sesizarea a fost făcută din România despre cum echipa din Liga 2 a promovat nesportiv. S-au indus în eroare aceste comisii ale UEFA, însă noi ne chinuim azi să le demonstrăm că nu e așa.

Au fost și o serie de ziariști care nu au înțeles cum a fost posibilă această fuziune și s-au scris niște articole. Pe baza acelor articole, care au fost trimise la UEFA, UEFA s-a autosesizat și a luat în calcul sesizarea. Noi azi ne chinuim să le demonstrăm că nu e așa. Ne-am făcut pledoaria, acum așteptăm decizia”, a declarat Ciprian Marica, pentru sport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo Vezi toate știrile
Citește și