Închide meniul

Gică Hagi a adus un „magician” brazilian la Farul! Transfer de titlu făcut de echipa „Regelui”

Alexandru Ivan Publicat: 20 ianuarie 2023, 17:29

Reclamă
Gică Hagi a adus un „magician brazilian la Farul! Transfer de titlu făcut de echipa „Regelui

Cât a ajuns să coste să petreci Paștele la hotelul lui Gică Hagi

Gică Hagi, amuzat la o conferinţă de presă / Antena Sport

Gică Hagi a adus un „magician” brazilian la Farul! „Regele” a făcut un nou transfer de titlu la echipa din Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanţa a anunţat, vineri, că a obţinut serviciile fotbalistului brazilian Gustavo Henrique Marins Silva.

Gică Hagi a adus un „magician” brazilian la Farul

“Începând de astăzi, brazilianul Gustavo Henrique Marins Silva este noul jucător al echipei noastre”, a precizat Farul pe site-ul oficial.

În vârstă de 21 de ani, pe care îi va împlini luna viitoare (11.02.2003), Gustavo Marins evoluează pe postul de fundaş central, are 1,84m şi a fost format de clubul Gremio.

Reclamă

În această iarnă, Farul i-a mai adus pe Kevin Boli, Mateus Criciuma, Nicolas Popescu și Rolandas Baravykas.

Farul nu a aflat dacă poate juca în cupele europene

În vara lui 2021, Viitorul și Farul au decis să fuzioneze, iar de aceea, în acest moment, trupa de pe primul loc din Liga 1 nu știe dacă are dreptul să evolueze în Europa. Mai exact, oficialii de la UEFA și-au ridicat semne de întrebare în ceea ce privește promovarea Farului direct în Liga 1, după fuzionare.

Ciprian Marica a dezvăluit că oficialii constănțeni depun eforturi pentru ca echipă să fie lăsate să joace în competițiile din Europa. Acționarul de la Farul susține că oficialii de la UEFA sunt de părere că echipa a promovat printr-un mod nesportiv.

Reclamă 4 / 0/3

Marica a mai declarat că UEFA a fost sesizată de către cineva din România, iar în momentul de față, trupa „Regelui” așteaptă decizia finală.

„Din punctul ăsta de vedere, nu suntem liniștiți. E liniște în sensul în care se știe că Farul e Farul, nu există alți deținători de marcă, brand, palmares. Cei de la UEFA au înființat acest departament și consideră că echipa din Liga 2 a promovat nesportiv, asta e speța. Asta ne chinuim noi să demonstrăm, că nu despre asta e vorba.

Cam astea sunt nedumeririle lor, nu înțeleg ei cum este posibil. Noi ne apărăm și încercăm să le arătăm că nu au înțeles. Lucrurile au plecat din România, sesizarea a fost făcută din România despre cum echipa din Liga 2 a promovat nesportiv. S-au indus în eroare aceste comisii ale UEFA, însă noi ne chinuim azi să le demonstrăm că nu e așa.

Au fost și o serie de ziariști care nu au înțeles cum a fost posibilă această fuziune și s-au scris niște articole. Pe baza acelor articole, care au fost trimise la UEFA, UEFA s-a autosesizat și a luat în calcul sesizarea. Noi azi ne chinuim să le demonstrăm că nu e așa. Ne-am făcut pledoaria, acum așteptăm decizia”, a declarat Ciprian Marica, pentru sport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și