Închide meniul

Mihai Stoica, atac frontal la Lucian Burchel: „El răspunde și dacă sună Arici Pogonici! Trec pe stradă și nu stiu cine e”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 23 ianuarie 2023, 20:53

Mihai Stoica, atac frontal la Lucian Burchel: El răspunde și dacă sună Arici Pogonici! Trec pe stradă și nu stiu cine e”

Mihai Stoica, reacţie imediată după ce Farul şi-a obţinut dreptul de joc în Europa

Mihai Stoica, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Mihai Stoica, atac frontal la Lucian Burchel. Managerul general de la FCSB s-a amuzat pe seama lui Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burchel a fost deranjat de declarațiile făcute de Mihai Pintili la finalul meciului FC Hermannstadt – FCSB, scor 0-1 și a declarat că va sesiza Comisia de Disciplină.

Mihai Stoica, atac frontal la Lucian Burchel: „El răspunde și dacă sună Arici Pogonici! Trec pe stradă și nu stiu cine e”

Mihai Stoica nu a fost impresionat de atitudinea lui Lucian Burchel și i-a dat imediat replica. Managerul general de la FCSB a avut un atac virulent la adresa șefului Școlii de Antrenori de la FRF.

„(n.r. Pintilii e afectat?) Afectat? Niciodată. Avem avocat care se ocupă de asta. Nu e apăsat sau afectat. Era nervos pentru că era meciul şi veneam după perioada asta. Nu e uşor după 2 săptămâni de pregătire. 

(n.r. despre Pintilii) M-a mirat pentru că el e foarte calm, m-am distrat. Ne-a explicat după Burchel… (n.r. ironic). Cum poate să vorbească el de antrenorat dacă nu a antrenat niciodată? De unde ştie el care este pedagogia la o echipă? Că nu ştie!

Reclamă

Habar nu am cine e Burchel, trec pe stradă şi nu ştiu cine e. Îi place să vorbească cu toată lumea, dacă îl sună Arici Pogonici… Burchel răspunde! Vom demonta tot ce a zis Burchel”, a declarat MM Stoica pentru orangesport.ro.

Mihai Pintilii l-a făcut praf pe șeful Școlii de Antrenori: „Să mă suspende 4 ani!”

Pintilii a răbufnit la finalul meciului dintre FC Hermannstadt și FCSB, scor 0-1, și chiar l-a rugat pe Lucian Burchel să îi dea o suspendare de până la 4 ani.

„(N.r. – Unde se va ajunge?) Vrei să-mi zic părerea? Nicăieri! Nu mai zic nimic. Niciodată (n.r. – n-a fost contactat de oficialii FRF), au fost alții mai mari decât mine și n-au vorbit cu ei.

Reclamă 4 / 0/3

Eu îmi văd de drumul meu, sunt înscris la școala de antrenori șu încerc să iau carnetul. O să discut cu el (n.r. – cu Lucian Burchel) doar când voi merge la cursurile cu el, în rest n-am ce să discut cu el. Își face nume pe spatele meu. El de 3 săptămâni vorbește doar de Pintilii. Mă bucur că sunt băgat în seamă și că pot să fac să audă și oamenii de el. Asta înseamnă că n-am fost un prost, un fraier și asta mă bucură.

Mă bucur că se vorbește de mine. Doamne ajută, să-mi dea 3 luni, 3 ani, 4 ani, dacă crede că am greșit și trebuie să fiu pedepsit. Nu știu pentru ce să mă suspende. Pentru o poză? Habar n-am. Pentru că m-am ridicat cu tabela de schimbare? Că sunt delegat în acte. Toți se mai ridică de pe bancă. Suntem legați de scaun? Chiar îl rog să mă suspende cât mai mult, să fie el liniștit.

Nu am ce vorbi cu oameni care vor doar răul în țara asta. Am fost fotbaliști, am jucat la echipa națională, mi-am rupt piciorul pentru echipa națională și meritam măcar bun simț”, a spus Mihai Pintilii, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și