Închide meniul

Mihai Stoica, atac frontal la Lucian Burchel: „El răspunde și dacă sună Arici Pogonici! Trec pe stradă și nu stiu cine e”

Sebastian Cristian Publicat: 23 ianuarie 2023, 20:53

Mihai Stoica, atac frontal la Lucian Burchel: El răspunde și dacă sună Arici Pogonici! Trec pe stradă și nu stiu cine e”

Mihai Stoica, reacţie imediată după ce Farul şi-a obţinut dreptul de joc în Europa

Mihai Stoica, într-un meci pentru FCSB / Hepta

  • Mihai Stoica, atac frontal la Lucian Burchel

Mihai Stoica, atac frontal la Lucian Burchel. Managerul general de la FCSB s-a amuzat pe seama lui Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burchel a fost deranjat de declarațiile făcute de Mihai Pintili la finalul meciului FC Hermannstadt – FCSB, scor 0-1 și a declarat că va sesiza Comisia de Disciplină.

Mihai Stoica, atac frontal la Lucian Burchel: „El răspunde și dacă sună Arici Pogonici! Trec pe stradă și nu stiu cine e”

Mihai Stoica nu a fost impresionat de atitudinea lui Lucian Burchel și i-a dat imediat replica. Managerul general de la FCSB a avut un atac virulent la adresa șefului Școlii de Antrenori de la FRF.

Reclamă

„(n.r. Pintilii e afectat?) Afectat? Niciodată. Avem avocat care se ocupă de asta. Nu e apăsat sau afectat. Era nervos pentru că era meciul şi veneam după perioada asta. Nu e uşor după 2 săptămâni de pregătire. 

(n.r. despre Pintilii) M-a mirat pentru că el e foarte calm, m-am distrat. Ne-a explicat după Burchel… (n.r. ironic). Cum poate să vorbească el de antrenorat dacă nu a antrenat niciodată? De unde ştie el care este pedagogia la o echipă? Că nu ştie!

Reclamă

Habar nu am cine e Burchel, trec pe stradă şi nu ştiu cine e. Îi place să vorbească cu toată lumea, dacă îl sună Arici Pogonici… Burchel răspunde! Vom demonta tot ce a zis Burchel”, a declarat MM Stoica pentru orangesport.ro.

Mihai Pintilii l-a făcut praf pe șeful Școlii de Antrenori: „Să mă suspende 4 ani!”

Pintilii a răbufnit la finalul meciului dintre FC Hermannstadt și FCSB, scor 0-1, și chiar l-a rugat pe Lucian Burchel să îi dea o suspendare de până la 4 ani.

„(N.r. – Unde se va ajunge?) Vrei să-mi zic părerea? Nicăieri! Nu mai zic nimic. Niciodată (n.r. – n-a fost contactat de oficialii FRF), au fost alții mai mari decât mine și n-au vorbit cu ei.

Reclamă 4 / 0/3

Eu îmi văd de drumul meu, sunt înscris la școala de antrenori șu încerc să iau carnetul. O să discut cu el (n.r. – cu Lucian Burchel) doar când voi merge la cursurile cu el, în rest n-am ce să discut cu el. Își face nume pe spatele meu. El de 3 săptămâni vorbește doar de Pintilii. Mă bucur că sunt băgat în seamă și că pot să fac să audă și oamenii de el. Asta înseamnă că n-am fost un prost, un fraier și asta mă bucură.

Mă bucur că se vorbește de mine. Doamne ajută, să-mi dea 3 luni, 3 ani, 4 ani, dacă crede că am greșit și trebuie să fiu pedepsit. Nu știu pentru ce să mă suspende. Pentru o poză? Habar n-am. Pentru că m-am ridicat cu tabela de schimbare? Că sunt delegat în acte. Toți se mai ridică de pe bancă. Suntem legați de scaun? Chiar îl rog să mă suspende cât mai mult, să fie el liniștit.

Nu am ce vorbi cu oameni care vor doar răul în țara asta. Am fost fotbaliști, am jucat la echipa națională, mi-am rupt piciorul pentru echipa națională și meritam măcar bun simț”, a spus Mihai Pintilii, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”