Închide meniul

Dan Petrescu, dezvăluiri incredibile despre modul „spartan” în care se pregătește Ciprian Deac: „Exagerează! E prea mult!”

Cosmin Olteanu Publicat: 28 ianuarie 2023, 18:42

Reclamă
Dan Petrescu, dezvăluiri incredibile despre modul spartan” în care se pregătește Ciprian Deac: Exagerează! E prea mult!”

Ciprian Deac, discurs genial după CFR Cluj - Universitatea Cluj 4-0

Ciprian Deac, în timpul unui meci pentru CFR Cluj/ Profimedia

Dan Petrescu a făcut dezvăluiri incredibile despre modul „spartan” în care se pregătește Ciprian Deac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac a fost readus la CFR Cluj, în ianuarie 2017, liber de contract, de la Tobol Kostanay.

Dan Petrescu, dezvăluiri incredibile despre modul „spartan” în care se pregătește Ciprian Deac

Dan Petrescu a vorbit despre modul „spartan” în care se pregătește Ciprian Deac și susține că, uneori, jucătorul CFR-ului exagerează.

„A fost accidentat. Nici nu a făcut deplasarea la Ovidiu, a avut o săptămână în care s-a antrenat separat. Săptămâna asta s-a pregătit cu echipa.

Înainte să se accidenteze venea la stadion la ora 8 și pleca la 16, cred că 4 ore stătea în sală. Acum, din cauza accidentării, vine la ora 7 dimineața și pleacă la 5 după-amiaza. Stă 7 ore în sală, pe teren se pregătește singur.

Reclamă

Nu ai cum să îl oprești, ăsta e Ciprian Deac! Până se va lăsa de fotbal e un profesionist fantastic. E clar, și exagerează câteodată, e prea mult. Are o anumită vârstă, poate și de asta a venit accidentarea”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari.

Dan Petrescu: „Mi-e frică de echipa lui Ciobotariu!”

Totodată, „Burscul” a dezvăluit că se teme de FC Voluntari, echipă pe care o va întâlni în următoarea etapă de campionat.

„La experiența pe care o am, știu că orice meci e greu. E mult mai greu să joci împotriva unei echipe care vine după înfrângere. Noi suntem mai relaxați, venim după o victorie.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-e frică, recunosc că mi-e teamă de echipa lui Ciobotariu, de Nemec, Damașcan, Rața. Au vreo 14 jucători care au jucat pentru echipele lor naționale. Au fost în play-off, cred că speră în continuare să ajungă acolo”, a mai spus Dan Petrescu.

Partida FC Voluntari – CFR Cluj va avea loc luni, de la ora 20:00.

  • 1 este locul ocupat de CFR Cluj în Liga 1
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și