Închide meniul

„A fost un nămol vopsit. E peste orice imaginație”. Ion Crăciunescu, oripilat de condițiile în care s-a disputat Petrolul – Chindia 1-2

Cosmin Olteanu Publicat: 29 ianuarie 2023, 11:50

Reclamă
A fost un nămol vopsit. E peste orice imaginație”. Ion Crăciunescu, oripilat de condițiile în care s-a disputat Petrolul – Chindia 1-2

Ion Crăciunescu, oripilat de condițiile în care s-a disputat Petrolul – Chindia 1-2

Petrolul - Chindia / Antena Sport

Ion Crăciunescu, fostul arbitru FIFA, s-a declarat oripilat de condițiile în care s-a disputat Petrolul – Chindia 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Chindia, au marcat Cooper și Popa, în timp ce unicul gol al gazdelor a fost semnat de Grozav.

Ion Crăciunescu, oripilat de condițiile în care s-a disputat Petrolul – Chindia 1-2

Ion Crăciunescu s-a arătat siderat de starea gazonului pe care s-a disputat partida dintre Petrolul și Chindia.

„Se iau după un regulament, dar este un teren impracticabil. Nu poți să pretinzi să se joace fotbal pe așa ceva. Suferă și fotbalul și spectatorii și toți.

Cauza este constituită de omologarea terenului. Una dintre condiții este sistemul de încălzire. La Craiova de ce s-a putut juca? Ați văzut ce gazon a fost acolo?

Reclamă

Gazonul, care mustește de apă, s-a stricat direct de când au intrat jucătorii la încălzire înainte să înceapă meciul.

A fost un nămol vopsit. E peste orice imaginație.

Când vezi nămolul ăsta și te duci și dai cu vopsea verde ca să pară a iarbă, e ceva care depășește orice imaginiție”, a declarat Ion Crăciunescu, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Viorel Moldovan: „Parcă ne întoarcem în trecut!”

Nici Viorel Moldovan nu a fost mai indulgent, după ce a văzut „mocirla” de la Ploiești.

Parcă ne întoarcem în trecut, undeva la începutul anilor 90, când se juca fotbalul în astfel de condiţii execrabile. O mare ruşine din acest punct de vedere, vis a vis de cei care au în administraţie stadioanele. Nu se ocupă de ele, toate au probleme cu drenajul, nu sunt făcute cum trebuie. Arată deplorabil suprafaţa de joc, nu am văzut demult.

Cum a plouat puţin, au probleme şi se joacă în condiţii mizerabile.

La Ploieşti, la Arad, la Cluj vorbim de terenuri prost făcute, nu se implică, nu îi interesează. Nu vorbim despre terenuri îngheţate. Nu sunt făcut ca lumea, nu au drenaj. După aceea, putem vorbi despre instalaţia de încălzire care la unele cluburi merge de când începe iarna. A fost de ajuns să ajungă să arate aşa”, a spus Viorel Moldovan, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova Vezi toate știrile
Citește și