Închide meniul

Denis Alibec, gol senzațional din lovitură liberă în derby-ul FCSB – Farul! Atacantul a trimis o rachetă direct în vinclul porții lui Târnovanu

Sebastian Cristian Publicat: 29 ianuarie 2023, 20:35

Reclamă
Denis Alibec, gol senzațional din lovitură liberă în derby-ul FCSB – Farul! Atacantul a trimis o rachetă direct în vinclul porții lui Târnovanu

Denis Alibec, gol senzațional din lovitură liberă în derby-ul FCSB - Farul

Denis Alibec, gol senzațional din lovitură liberă în derby-ul FCSB - Farul

Denis Alibec, gol senzațional din lovitură liberă în derby-ul FCSB – Farul! Atacantul a trimis o rachetă direct în vinclul porții lui Târnovanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul celor de la Farul a fost protagonistul unei execuții superbe pe Arena Națională.

Denis Alibec, gol senzațional din lovitură liberă în derby-ul FCSB – Farul!

După ce a obținut o lovitură liberă la 25 de metri de poarta adversă, Denis Alibec a ținut să execute tot el faza fixă. Alegerea a fost una inspirată, atacantul trimițând o torpilă direct în vinclul porții lui Târnovanu. Portarul de la FCSB nu a putut face nimic pentru a evita golul.

Denis Alibec, gol de senzație din lovitură liberă în derby-ul FCSB - Farul
Denis Alibec, gol senzațional din lovitură liberă în derby-ul FCSB – Farul / captură Orange Sport

Reușita vine după un joc foarte activ din partea lui Alibec. În prima repriză a avut și alte ocazii, a cerut și o lovitură de penalty, pe care nu a primit-o însă. În schimb, atacantul Farului s-a ales cu un cartonaș galben pentru proteste.

FCSB – Farul. Explicaţia lui Mihai Pintilii, după ce l-a pus pe Deian Sorescu să joace fundaş stânga. Ce a spus despre Omrani

Mihai Pintilii a oferit o primă explicaţie, după ce a decis ca Deian Sorescu să joace fundaş stânga cu Farul. De asemenea, Pintilii a vorbit şi despre decizia de a-l lăsa rezervă pe Billel Omrani, cel care a marcat golul victoriei cu Hermannstadt.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Pintilii a decis ca Deian Sorescu să joace fundaş stânga cu Farul, în condiţiile în care titularul postului, Risto Radunovic, este suspendat. Delegatul celor de la FCSB a admis că este o improvizaţie, însă a precizat că are încredere în Sorescu.

Mai mult, Pintilii a spus că, deşi nu a ascultat sfatul lui Gigi Becali şi a decis să îl ţină rezervă pe Omrani, speră ca acesta să fie iar decisiv când va intra.

„Eu cred că Farul este o echipă puternică, a dominat campionatul până etapa trecută. Ştim ce principii are domnul Hagi şi cum antrenează. E o formă normală, când eşti la Steaua trebuie să joci doar la victorie. Sorescu a mai jucat (n.r. fundaş), am improvizat. Sperăm să îşi facă treaba cât mai bine.

Reclamă

Cordea a intrat bine la Sibiu. Cel mai mult contează cine intră pe teren să îşi facă treaba cât mai bine. Doamne ajută, să intre cum a făcut-o la Sibiu şi să dea golul de 3 puncte. Mă bucur că este sănătos (n.r. – despre Omrani)„, a spus Mihai Pintilii, care a evitat să mai vorbească despre subiectul licenţei PRO.

„Nu mai vreau să vorbesc. Eu nu am ce să rezolv, sunt angajatul clubului, îmi fac datoria pentru care am fost pus şi doar atât. Mă bucur de aceşti copii minunaţi, aceşti fraţi, că se bucură de fotbal”, a mai spus Pintilii la digisport.ro

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 107 sportivi la Paris

16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și