Închide meniul

Vești proaste pentru Farul! Denis Alibec și Dragoș Nedelcu au luat galben în 30 de minute cu FCSB și ratează meciul cu Universitatea Craiova

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 29 ianuarie 2023, 19:51

Vești proaste pentru Farul! Denis Alibec și Dragoș Nedelcu au luat galben în 30 de minute cu FCSB și ratează meciul cu Universitatea Craiova

Denis Alibec și Dragoș Nedelcu au luat galben în 30 de minute cu FCSB și ratează meciul cu Universitatea Craiova

Denis Alibec / Profimedia

Vești proaste pentru Farul! Denis Alibec și Dragoș Nedelcu au luat galben în doar 30 de minute în derby-ul FCSB – Farul și ratează meciul cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul va avea un nou meci foarte dificil etapa viitoare, dar nu se va putea baza pe doi jucători de bază.

Vești proaste pentru Farul! Denis Alibec și Dragoș Nedelcu ratează meciul cu Universitatea Craiova

Denis Alibec a cerut o lovitură de la 11 metri după un duel în careul advers. Arbitrul nu a dictat penalty, iar atacantul de la Farul a început să protesteze vehement, motiv pentru care „centralul” Feșnic i-a arătat cartonașul galben.

Asta nu a fost singura veste proastă pentru formația lui Gică Hagi. Dragoș Nedelcu a oprit un atac periculos al celor de la FCSB, după un fault asupra lui Darius Olaru. Cartonaș galben pentru mijlocașul Farului, care va rata și el derby-ul de etapa viitoare cu Universitatea Craiova.

Gică Hagi a schimbat și strategia din mers în meciul cu FCSB. Fundașul stânga David Kiki a fost schimbat după numai 27 de minute, evoluția sa nereușind să-l mulțumească pe antrenorul Farului.

Reclamă

FCSB – Farul. Explicaţia lui Mihai Pintilii, după ce l-a pus pe Deian Sorescu să joace fundaş stânga. Ce a spus despre Omrani

Mihai Pintilii a oferit o primă explicaţie, după ce a decis ca Deian Sorescu să joace fundaş stânga cu Farul. De asemenea, Pintilii a vorbit şi despre decizia de a-l lăsa rezervă pe Billel Omrani, cel care a marcat golul victoriei cu Hermannstadt.

Mihai Pintilii a decis ca Deian Sorescu să joace fundaş stânga cu Farul, în condiţiile în care titularul postului, Risto Radunovic, este suspendat. Delegatul celor de la FCSB a admis că este o improvizaţie, însă a precizat că are încredere în Sorescu.

Mai mult, Pintilii a spus că, deşi nu a ascultat sfatul lui Gigi Becali şi a decis să îl ţină rezervă pe Omrani, speră ca acesta să fie iar decisiv când va intra.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu cred că Farul este o echipă puternică, a dominat campionatul până etapa trecută. Ştim ce principii are domnul Hagi şi cum antrenează. E o formă normală, când eşti la Steaua trebuie să joci doar la victorie. Sorescu a mai jucat (n.r. fundaş), am improvizat. Sperăm să îşi facă treaba cât mai bine.

Cordea a intrat bine la Sibiu. Cel mai mult contează cine intră pe teren să îşi facă treaba cât mai bine. Doamne ajută, să intre cum a făcut-o la Sibiu şi să dea golul de 3 puncte. Mă bucur că este sănătos (n.r. – despre Omrani)„, a spus Mihai Pintilii, care a evitat să mai vorbească despre subiectul licenţei PRO.

„Nu mai vreau să vorbesc. Eu nu am ce să rezolv, sunt angajatul clubului, îmi fac datoria pentru care am fost pus şi doar atât. Mă bucur de aceşti copii minunaţi, aceşti fraţi, că se bucură de fotbal”, a mai spus Pintilii la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și