Închide meniul

Lionel Messi a vorbit în premieră despre momentul când l-a făcut „prost” pe Wout Weghorst: „Fiecare reacționează cum îi vine!”

Cosmin Cioboată Publicat: 31 ianuarie 2023, 10:30

Reclamă
Lionel Messi a vorbit în premieră despre momentul când l-a făcut „prost pe Wout Weghorst: „Fiecare reacționează cum îi vine!

Lionel Messi, reacție incredibilă după Olanda - Argentina: "La ce te uiți, prostule?"

Lionel Messi, reacție nervoasă / Captură Tyc Sports

Lionel Messi a vorbit în premieră despre momentul când l-a făcut „prost” pe Wout Weghorst, la Campionatul Mondial din Qatar. Starul argentinian l-a jignit pe atacantul olandez, după meciul din sferturile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei din Qatar, după calificarea dramatică a Argentinei, Messi a oferit un moment inedit.

Lionel Messi a vorbit în premieră despre momentul când l-a făcut „prost” pe Wout Weghorst

Chiar atunci când a intrat în direct pentru a oferi primele declarații, Lionel Messi l-a apostrofat pe Wout Weghorst, în momentul în care batavul s-a apropiat de el.

„La ce te uiți, prostule? La ce te uiți, prostule? Du-te, du-te acolo, prostule, du-te acolo!”, a fost mesajul uluitor al lui Lionel Messi.

La aproape două luni de la momentul respectiv, Lionel Messi a rupt tăcerea și a explicat ce s-a întâmplat.

Reclamă

Campionul mondial a recunoscut că a reacționat „la cald” și că nu este mândru de gestul său.

Messi a explicat că a fost provocat de comentariile făcute înainte de meci de Louis Van Gaal, selecționerul Olandei, și jucătorii săi.

„Nu m-am gândit la asta, a venit pe moment. Știam tot ce au declarat ei înaintea meciului. Știam ce a comentat Van Gaal. Până și unii dintre colegii mei mi-au spus ‘Ai auzit ce a spus?’. Ei bine, acum că s-a terminat totul, nu îmi place ce am făcut, nu mi-au plăcut faza cu ‘du-te acolo’ și celelalte lucruri.

Reclamă 4 / 0/3

Fiecare reacționează cum îi vine, n-a fost nimic planificat din partea mea. Dar a trecut. Nu îmi place să las această imagine în urmă, dar astfel de lucruri se pot întâmpla”, a spus Lionel Messi, potrivit sport.es.

Olympique Marseille – PSG, derby-ul „de foc” din Cupa Franței, în exclusivitate în AntenaPLAY

Lionel Messi a câștigat în premieră Cupa Mondială. Starul lui PSG a contribuit masiv la cel de-al 3-lea trofeu suprem obținut de naționala Argentinei.

Acum, Messi este concentrat 100% pe obiectivele de la PSG. Formația pariziană va juca împotriva lui Olympique Marseille în optimile de finală ale Cupei Franței. Derby-ul „de foc” dintre OM și PSG se va disputa pe 8 februarie (ora 22:10), în exclusivitate în AntenaPLAY.

Lionel Messi, despre regretul carierei sale: „Mi-ar fi plăcut ca Maradona să-mi înmâneze Cupa Mondială!”

Lionel Messi a vorbit despre regretul carierei sale. Argentinianul a declarat că i-ar fi plăcut ca Diego Maradona să-i înmâneze Cupa Mondială.

Superstarul „pumelor” a devenit campion mondial în Qatar, după ce Argentina a învins Franța la loviturile de departajare.

Messi regretă că Diego Maradona nu a apucat să vadă triumful sud-americanilor din Qatar.

„Mi-ar fi plăcut să-mi dea Cupa sau măcar să vadă toate acestea, să vadă Argentina campioană mondială, el care a iubit atât de mult echipa naţională. Cred că de sus, dragostea lui m-a făcut mai puternic”, a declarat Leo Messi, la un post de radio argentinian, anunță news.ro.

Reclamă

Messi a vorbit și despre momentele de fericire de după câștigarea titlului mondial.

„A fost o nebunie. Adulţi, copii, oameni de toate vârstele. Fericirea se putea citi pe chipurile lor. Sunt încă emoţionat când văd din nou imaginile.. Am primit multe semne de afecţiune, de nebunie şi asta va rămâne pe viaţă. Acea zi a schimbat totul pentru mine şi pentru toată lumea. Acum putem spune că suntem campioni mondiali.

Ceea ce noi am visat atât de mult şi ceea ce eu am visat atât de mult în cariera mea s-a împlinit. (…) Mi-am spus „asta e”, după atâta timp, atâta suferinţă, multă frustrare şi critici, iar familia mea a suferit şi mai mult decât mine”, a spus jucătorul de 35 de ani pentru a evoca această campanie şi „o lună de neuitat, de neşters, care va rămâne pentru totdeauna”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și