Închide meniul

Lionel Messi a vorbit în premieră despre momentul când l-a făcut „prost” pe Wout Weghorst: „Fiecare reacționează cum îi vine!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 ianuarie 2023, 10:30

Lionel Messi a vorbit în premieră despre momentul când l-a făcut „prost pe Wout Weghorst: „Fiecare reacționează cum îi vine!

Lionel Messi, reacție incredibilă după Olanda - Argentina: "La ce te uiți, prostule?"

Lionel Messi, reacție nervoasă / Captură Tyc Sports

Lionel Messi a vorbit în premieră despre momentul când l-a făcut „prost” pe Wout Weghorst, la Campionatul Mondial din Qatar. Starul argentinian l-a jignit pe atacantul olandez, după meciul din sferturile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei din Qatar, după calificarea dramatică a Argentinei, Messi a oferit un moment inedit.

Lionel Messi a vorbit în premieră despre momentul când l-a făcut „prost” pe Wout Weghorst

Chiar atunci când a intrat în direct pentru a oferi primele declarații, Lionel Messi l-a apostrofat pe Wout Weghorst, în momentul în care batavul s-a apropiat de el.

„La ce te uiți, prostule? La ce te uiți, prostule? Du-te, du-te acolo, prostule, du-te acolo!”, a fost mesajul uluitor al lui Lionel Messi.

La aproape două luni de la momentul respectiv, Lionel Messi a rupt tăcerea și a explicat ce s-a întâmplat.

Reclamă

Campionul mondial a recunoscut că a reacționat „la cald” și că nu este mândru de gestul său.

Messi a explicat că a fost provocat de comentariile făcute înainte de meci de Louis Van Gaal, selecționerul Olandei, și jucătorii săi.

„Nu m-am gândit la asta, a venit pe moment. Știam tot ce au declarat ei înaintea meciului. Știam ce a comentat Van Gaal. Până și unii dintre colegii mei mi-au spus ‘Ai auzit ce a spus?’. Ei bine, acum că s-a terminat totul, nu îmi place ce am făcut, nu mi-au plăcut faza cu ‘du-te acolo’ și celelalte lucruri.

Reclamă 4 / 0/3

Fiecare reacționează cum îi vine, n-a fost nimic planificat din partea mea. Dar a trecut. Nu îmi place să las această imagine în urmă, dar astfel de lucruri se pot întâmpla”, a spus Lionel Messi, potrivit sport.es.

Olympique Marseille – PSG, derby-ul „de foc” din Cupa Franței, în exclusivitate în AntenaPLAY

Lionel Messi a câștigat în premieră Cupa Mondială. Starul lui PSG a contribuit masiv la cel de-al 3-lea trofeu suprem obținut de naționala Argentinei.

Acum, Messi este concentrat 100% pe obiectivele de la PSG. Formația pariziană va juca împotriva lui Olympique Marseille în optimile de finală ale Cupei Franței. Derby-ul „de foc” dintre OM și PSG se va disputa pe 8 februarie (ora 22:10), în exclusivitate în AntenaPLAY.

Lionel Messi, despre regretul carierei sale: „Mi-ar fi plăcut ca Maradona să-mi înmâneze Cupa Mondială!”

Lionel Messi a vorbit despre regretul carierei sale. Argentinianul a declarat că i-ar fi plăcut ca Diego Maradona să-i înmâneze Cupa Mondială.

Superstarul „pumelor” a devenit campion mondial în Qatar, după ce Argentina a învins Franța la loviturile de departajare.

Messi regretă că Diego Maradona nu a apucat să vadă triumful sud-americanilor din Qatar.

„Mi-ar fi plăcut să-mi dea Cupa sau măcar să vadă toate acestea, să vadă Argentina campioană mondială, el care a iubit atât de mult echipa naţională. Cred că de sus, dragostea lui m-a făcut mai puternic”, a declarat Leo Messi, la un post de radio argentinian, anunță news.ro.

Reclamă

Messi a vorbit și despre momentele de fericire de după câștigarea titlului mondial.

„A fost o nebunie. Adulţi, copii, oameni de toate vârstele. Fericirea se putea citi pe chipurile lor. Sunt încă emoţionat când văd din nou imaginile.. Am primit multe semne de afecţiune, de nebunie şi asta va rămâne pe viaţă. Acea zi a schimbat totul pentru mine şi pentru toată lumea. Acum putem spune că suntem campioni mondiali.

Ceea ce noi am visat atât de mult şi ceea ce eu am visat atât de mult în cariera mea s-a împlinit. (…) Mi-am spus „asta e”, după atâta timp, atâta suferinţă, multă frustrare şi critici, iar familia mea a suferit şi mai mult decât mine”, a spus jucătorul de 35 de ani pentru a evoca această campanie şi „o lună de neuitat, de neşters, care va rămâne pentru totdeauna”.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și