Închide meniul

Accidentările lui Kylian Mbappe și Sergio Ramos, doar sperieturi. Anunțul făcut de antrenorul lui PSG, după 3-1 cu Montpellier

Dan Roșu Publicat: 2 februarie 2023, 8:51

Reclamă

Accidentările lui Kylian Mbappe și Sergio Ramos, din prima repriză a meciului dintre Montpellier și PSG, 1-3, au fost doar niște sperieturi. Cei doi vor fi apți pentru următoarea perioadă, anunțul fiind făcut chiar de Christophe Galtier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a părăsit terenul îngrijorat, după 21 de minute, timp în care ratase un penalty și repetarea lui și mai irosise și o ocazie cu poarta goală. Câteva minute mai târziu, și Sergio Ramos a cerut schimbarea, fiind speriat de o durere la adductori.

Galtier a explicat la conferința de presă că, la prima vedere, nu există motive de îngrijorare, un aspect pozitiv pentru campioana din Hexagon, ținând cont că, în mai puțin de două săptămâni vine turul optimilor Ligii Campionilor, cu Bayern Munchen.

Accidentările lui Kylian Mbappe și Sergio Ramos, doar sperieturi

Până atunci, PSG se pregătește de cel mai tare meci al începutului de an. Duelul cu Olympique Marseille, din optimile Cupei Franței, este pe 8 februarie, de la 22:10, în exclusivitate în AntenaPLAY.

”Vom vedea. Sunt doi jucători importanți. Din ce am vorbit la pauza meciului între noi și din ce am văzut, nu sunt motive de îngrijorare. Kylian a fost lovit în spatele genunchiului și la mușchi. Este o contuzie, un hematom. Nu știm încă.

Reclamă

Am preferat să nu riscăm deloc, ținând cont de programul meciurilor ce urmează. Sergio are o problemă la adductori. Credem că nu e ceva serios. A preferat să nu își asume riscuri și să fie schimbat, pentru că avea o durere”, a spus Galtier, citat de sports.yahoo.com.

Kylian Mbappe a ratat un penalty și repetarea lui, în Montpellier – PSG 1-3

Meciul cu Montpellier este unul pe care Mbappe și-ar dori să îl uite cât mai repede. Ieșit șchiopătând de pe teren, după numai 21 de minute, el a avut timp să rateze un penalty, în două rânduri. Apoi, a fost lovit de un adversar și a cerut schimbare.

PSG a primit penalty în minutul 7, după ce Sergio Ramos și Christopher Julien s-au ciocnit cap în cap, în careul lui Montpellier.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe și-a asumat responsabilitatea și a executat lovitura de la 11 metri, deși pe teren se afla și Lionel Messi. De amintit că Neymar, al treilea star din linia ofensivă a lui PSG, este accidentat și a fost lăsat în afara lotului la partida de miercuri seară.

Mbappe a executat penalty-ul la semi-înălțime, iar portarul lui Montpellier, Benjamin Lecomte, a plonjat și a parat execuția. Lovitura de la 11 metri s-a repetat, deoarece mai mulți jucători de la Montpellier au intrat în careu înainte ca atacantul lui PSG să execute.

Tot Kylian Mbappe a executat și al doilea penalty… și a ratat din nou! De această dată, vârful parizienilor a trimis în bară. Mingea a ricoșat norocos înapoi la el, dar Mbappe a ratat din nou. Starul lui PSG a trimis defectuos, peste poartă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și