Închide meniul

Seară de coșmar pentru Kylian Mbappe! Starul lui PSG a ratat două penalty-uri și a ieșit accidentat după 21 de minute

Cosmin Cioboată Publicat: 1 februarie 2023, 23:03

Seară de coșmar pentru Kylian Mbappe! Starul lui PSG a ratat două penalty-uri și a ieșit accidentat după 21 de minute

Kylian Mbappe a ieșit accidentat, după 21 de minute

Kylian Mbappe a ieșit accidentat, după 21 de minute / Profimedia

  • Seară de coșmar pentru Kylian Mbappe
  • Starul lui PSG a ratat două penalty-uri și a ieșit accidentat după 21 de minute

Seară de coșmar pentru Kylian Mbappe! Starul lui PSG a ratat două penalty-uri și a ieșit accidentat după 21 de minute, în meciul cu Montpellier, din etapa a 21-a din Ligue 1. Mbappe a părăsit terenul șchiopătând, după un fault dur comis de unul dintre jucătorii adverși.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost 21 de minute horror pentru Kylian Mbappe. Atacantul de 24 de ani a ratat de două ori un penalty, apoi a ieșit accidentat.

Seară de coșmar pentru Kylian Mbappe! Starul lui PSG a ratat două penalty-uri și a ieșit accidentat

Mbappe s-a aflat în centrul atenției în debutul meciului dintre Montpellier și PSG, din campionatul Franței, însă nu în sens pozitiv.

Reclamă

PSG a primit penalty în minutul 7, după ce Sergio Ramos și Christopher Julien s-au ciocnit cap în cap, în careul lui Montpellier.

Kylian Mbappe și-a asumat responsabilitatea și a executat lovitura de la 11 metri, deși pe teren se afla și Lionel Messi. De amintit că Neymar, al treilea star din linia ofensivă a lui PSG, este accidentat și a fost lăsat în afara lotului la partida de miercuri seară.

Reclamă

Mbappe a executat penalty-ul la semi-înălțime, iar portarul lui Montpellier, Benjamin Lecomte, a plonjat și a parat execuția. Lovitura de la 11 metri s-a repetat, deoarece mai mulți jucători de la Montpellier au intrat în careu înainte ca atacantul lui PSG să execute.

 

Reclamă 4 / 0/3

Tot Kylian Mbappe a executat și al doilea penalty… și a ratat din nou! De această dată, vârful parizienilor a trimis în bară. Mingea a ricoșat norocos înapoi la el, dar Mbappe a ratat din nou. Starul lui PSG a trimis defectuos, peste poartă.

Kylian Mbappe a ieșit accidentat, după numai 21 de minute

Coșmarul a continuat pentru Mbappe. Leo Leroy, mijlocașul lui Montpellier, a avut o intrare dură asupra atacantului de la PSG. Kylian Mbappe s-a prăbușit pe gazon, urlând, și n-a mai putut continua partida. Vicecampionul mondial din Qatar a părăsit terenul șchiopătând, extrem de afectat.

La scurt timp după aceea, și Sergio Ramos a părăsit terenul. Fundașul lui PSG a fost afectat de lovitura la cap primită când a obținut penalty-ul și a fost schimbat în minutul 32.

Kylian Mbappe se afla într-o formă excelentă în tricoul lui PSG. Atacantul de 24 de ani marcase 25 de goluri în 25 de apariții în toate competițiile, înaintea meciului cu Montpellier.

La rândul său, Neymar este indisponibil la echipa pariziană din cauza unor probleme musculare.

Reclamă

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, speră ca Kylian Mbappe și Neymar să își revină cât mai repede, ținând cont de programul aglomerat din următoarea perioadă, cu multe meciuri importante pentru parizieni.

Printre altele, PSG se va duela cu marea rivală Olympique Marseille, în optimile Cupei Franței. Derby-ul „de foc” dintre OM și PSG, de pe 8 februarie (22:10), precum și alte meciuri tari din Cupa Franței, vor fi transmise în exclusivitate în AntenaPLAY.

După duelul cu Marseille, PSG se va pregăti pentru „dubla” cu Bayern Munchen, din optimile UEFA Champions League.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe
S-au tras la sorţi grupele turneelor de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Paris! Cu cine va juca echipa lui Thierry Henry
Fotbal • 21 mart., 9:48
S-au tras la sorţi grupele turneelor de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Paris! Cu cine va juca echipa lui Thierry Henry
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol