Închide meniul

Un titular de la CFR Cluj, în pericol să rateze derby-ul cu FCSB! Anunțul îngrijorător făcut de Dan Petrescu

Alexandru Ivan Publicat: 4 februarie 2023, 23:39

Reclamă
Un titular de la CFR Cluj, în pericol să rateze derby-ul cu FCSB! Anunțul îngrijorător făcut de Dan Petrescu

Dan Petrescu

Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe / AS.ro

Un titular de la CFR Cluj este în pericol să rateze derby-ul cu FCSB. Chiar Dan Petrescu a făcut anunțul îngrijorător, la conferința de presă dinaintea partidei din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a dezvăluit că Cristi Manea este în pericol să rateze partida cu FCSB. Staff-ul medical al campioanei României va oferi verdictul final în funcție de starea fizică a fundașului dreapta la antrenamente.

Un titular de la CFR Cluj, în pericol să rateze derby-ul cu FCSB

Dacă Manea păstreaza încă șanse să joace cu FCSB, Dan Petrescu nu va putea conta deloc pe serviciile lui Cephas Malele, după cum a anunțat la conferința de presă.

Manea, dacă poate să se antreneze e bine, dacă nu… el nu va juca. Și Malele e accidentat, în rest să vedem”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului.

Cristi Manea a marcat pentru CFR Cluj în victoria categorică a echipei lui Dan Petrescu cu Farul, 3-0, în deplasare.

Reclamă

30 de meciuri a adunat Manea pentru CFR Cluj în actuala stagiune, având în cont patru goluri și trei assist-uri.

Dan Petrescu, băgat în sperieți înainte de CFR Cluj – FCSB

Dan Petrescu a lăudat echipa lui Mihai Pintilii și Leo Strizu înaintea meciului direct.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și