Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Anett Kontaveit şi-a vizitat iubitul în România: „Am petrecut zile minunate”. Cine este fotbalistul din Liga 1 cu care este într-o relaţie rivala Simonei Halep

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2023, 21:46

Reclamă

Anett Kontaveit şi-a vizitat iubitul în România. Brent Lepistu joacă la Mioveni

Anett Kontaveit este de trei luni într-o relaţie cu Brent Lepistu / Instagram

Anett Kontaveit (27 de ani) şi-a vizitat iubitul în România. Rivala Simonei Halep a sărbatorit trei luni de relaţie cu iubitul ei fotbalist… la Piteşti! Nicolae Dică l-a transferat în această iarnă pe estonianul care e fotbalist şi model. Jucătoarea de tenis a rămas impresionată de ţara noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflată pe locul 18 în lume, Anett Kontaveit şi mijlocasul Mioveniului, Brent Lepistu, au aniversat 3 luni de relaţie la Piteşti! Ei sunt împreuna din noiembrie şi prima vacanţă au petrecut-o în Bali!

Anett Kontaveit şi-a vizitat iubitul în România. Brent Lepistu joacă la Mioveni

Deja m-a vizitat, acum câteva zile. A venit la Piteşti şi am petrecut câteva zile minunate împreună. Nu am putut vizita prea mult, majoritatea timpului am stat acasă, am ieşit la cină„, a declarat Brent Lepistu pentru AntenaSport.

Estonianul de 29 de ani a venit la Mioveni în ianuarie. Joonas Tamm, fundaşul de la FCSB, l-a convins să aleagă România!

Joonas Tamm mi-e prieten bun şi mi-a spus: ‘Dacă ai o ofertă din România, accept-o!’. Este un campionat interesant, greu, sunt fericit să fiu aici„, a precizat iubitul ocupantei locului 18 WTA.

Reclamă

Brent Lepistu este prieten şi cu un alt jucător din Liga 1, estonianul Mattias Kait. Venit din ţara natală, de la Levadia, Brent a jucat două meciuri pentru ultima clasată din România.

Simona Halep şi Anett Kontaveit au fost adversare de patru ori în carieră. „Simo” a obţinut trei victorii. Singurul eşec l-a înregistrat în 2021, la Cluj-Napoca, scor 2-6, 3-6. Halep se relaxează la munte, în așteptarea deciziei finale în scandalul de dopaj în care este implicată. Speră să-şi dovedească nevinovăţia şi să revină în circuitul WTA.

Românca este suspendată din luna octombrie, după ce a fost depistată pozitivă la testele anti-doping.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi, cuvinte uriaşe despre Simona Halep

Ianis Hagi a folosit cuvinte uriaşe când a venit vorba despre Simona Halep. Ianis a spus că marea noastră campioană a reuşit să se menţină la cel mai înalt nivel timp în care a devenit un model pentru toată lumea.

Ianis Hagi nu rata niciun meci jucat de Simona Halep la turneele de Grand Slam. Fiul lui Gică Hagi a spus că performanţele obţinute de Halep sunt unice.

A fost în circuit în ultimii 10 ani la nivelul cel mai înalt. Toţi ne-au uitat, am urmărit-o şi am susţinut-o. Ce a reuşit să facă Simona e unic şi ne-a dat speranţă tuturor. Stau pe acasă, mă uit la fotbal, urmăresc baschetul şi fotbalul american. Urmăresc tenisul, mai ales turneele de Grand Slam„, a spus Ianis Hagi la sport.ro.

John McEnroe, verdict dur despre Simona Halep

John McEnroe vine cu un verdict dur despre Simona Halep. Campioana noastră a ieșit pozitivă la Roxadustat în timpul unui test dat la US Open și legendarul tenismen susține că, dacă va fi considerată vinovată, Simo își va încheia cariera.

Simona Halep este judecată la Sports Resolutions și, dacă va fi găsită vinovată, ea mai poate merge și la TAS. În acest moment, Simo ar avea și anumite documente care susțin că suplimentul nutritiv ar fi fost prescris de o persoană cu autoritate.

Simona a avut o carieră grozavă, dar, în mod evident, există un nor uriaș deasupra ei în acest moment. Așadar, cu toții vrem să știm, eu cu siguranță sper că este nevinovată. Cred că întreaga lume a tenisului speră acest lucru, așa că, dacă acest proces se va desfășura cu rapiditate, va fi un lucru bun…dacă vom reuși să ajungem până la capăt și să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat.

Deci, în orice caz, sperăm că rezultatul va fi stabilit curând, pentru că este un lucru care îi va pune capăt carierei, practic, davă va fi găsită vinovată. Așadar, aștept cu nerăbdare rezultatele, pentru că este ceva la care nu vrei să iei parte dacă ești jucător, mai ales dacă ești nevinovat”, a spus McEnroe, citat de eurosport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și