Închide meniul

Ianis Hagi, cuvinte uriaşe despre Simona Halep: „Ce a reuşit să facă e unic!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 februarie 2023, 12:04

Reclamă
Ianis Hagi, cuvinte uriaşe despre Simona Halep: „Ce a reuşit să facă e unic!

Ianis Hagi, cuvinte uriaşe despre Simona Halep

Ianis Hagi a lăudat-o pe Simona Halep

Ianis Hagi a folosit cuvinte uriaşe când a venit vorba despre Simona Halep. Ianis a spus că marea noastră campioană a reuşit să se menţină la cel mai înalt nivel timp în care a devenit un model pentru toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi nu rata niciun meci jucat de Simona Halep la turneele de Grand Slam. Fiul lui Gică Hagi a spus că performanţele obţinute de Halep sunt unice.

Ianis Hagi, cuvinte uriaşe despre Simona Halep

A fost în circuit în ultimii 10 ani la nivelul cel mai înalt. Toţi ne-au uitat, am urmărit-o şi am susţinut-o. Ce a reuşit să facă Simona e unic şi ne-a dat speranţă tuturor. Stau pe acasă, mă uit la fotbal, urmăresc baschetul şi fotbalul american. Urmăresc tenisul, mai ales turneele de Grand Slam„, a spus Ianis Hagi la sport.ro.

Cum se relaxează Simona Halep, în așteptarea deciziei finale în scandalul de dopaj

Simona Halep se relaxează la munte, în așteptarea deciziei finale în scandalul de dopaj în care este implicată. Românca a postat o serie de fotografii de poveste de la munte, pe conturile oficiale. Simona Halep urmează să fie judecată la un tribunal sportiv din Marea Britanie, unde speră să-și dovedească nevinovăția în procesul de dopaj. Românca este suspendată din luna octombrie, după ce a fost depistată pozitivă la testele anti-doping.

Simona Halep este într-o stațiune montană în această perioadă, unde se relaxează pe pârtie.

Reclamă

După ce în startul anului a avut o vacanță exotică în Dubai, unde s-a și antrenat pe plajă, fostul lider WTA a revenit în țară, și se pare că a mers la munte pentru a se bucura de zăpadă.

Simona Halep a surprins ninsoarea din ultima vreme prin mai multe fotografii, pe care le-a postat pe contul oficial de Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, mesaj special din „paradis”: „Există două moduri de a-ți trăi viața”

Simona Halep a transmis un mesaj special din „paradis”. Dubla campioană de Grand Slam s-a aflat la Dubai, unde s-a antrenat în așteptarea verdictului final în scandalul de dopaj.
Simona Halep continuă să tragă tare la antrenamente, chiar dacă a ratat primul Grand Slam al anului, Australian Open, și încă nu știe când va primi acceptul să revină pe teren.

În paradisul din Dubai, „Simo” își face timp să se și relaxeze. Campioana noastră a postat două fotografii spectaculoase de la piscină, în care zâmbetul ei larg lasă de înțeles că se simte bine, în ciuda scandalului în care este implicată.

Mai mult, Simona Halep a distribuit și un mesaj special pe rețelele sociale, în legătură cu viziunea oamenilor despre viață.

Există două moduri de a-ți trăi viața. Fie te gândești că nu există niciun miracol, fie te gândești că totul reprezintă un miracol”, este mesajul distribuit de Simona Halep, pe contul de Instagram.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și