Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Anett Kontaveit şi-a vizitat iubitul în România: „Am petrecut zile minunate”. Cine este fotbalistul din Liga 1 cu care este într-o relaţie rivala Simonei Halep

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2023, 21:46

Anett Kontaveit şi-a vizitat iubitul în România. Brent Lepistu joacă la Mioveni

Anett Kontaveit este de trei luni într-o relaţie cu Brent Lepistu / Instagram

Anett Kontaveit (27 de ani) şi-a vizitat iubitul în România. Rivala Simonei Halep a sărbatorit trei luni de relaţie cu iubitul ei fotbalist… la Piteşti! Nicolae Dică l-a transferat în această iarnă pe estonianul care e fotbalist şi model. Jucătoarea de tenis a rămas impresionată de ţara noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflată pe locul 18 în lume, Anett Kontaveit şi mijlocasul Mioveniului, Brent Lepistu, au aniversat 3 luni de relaţie la Piteşti! Ei sunt împreuna din noiembrie şi prima vacanţă au petrecut-o în Bali!

Anett Kontaveit şi-a vizitat iubitul în România. Brent Lepistu joacă la Mioveni

Deja m-a vizitat, acum câteva zile. A venit la Piteşti şi am petrecut câteva zile minunate împreună. Nu am putut vizita prea mult, majoritatea timpului am stat acasă, am ieşit la cină„, a declarat Brent Lepistu pentru AntenaSport.

Estonianul de 29 de ani a venit la Mioveni în ianuarie. Joonas Tamm, fundaşul de la FCSB, l-a convins să aleagă România!

Joonas Tamm mi-e prieten bun şi mi-a spus: ‘Dacă ai o ofertă din România, accept-o!’. Este un campionat interesant, greu, sunt fericit să fiu aici„, a precizat iubitul ocupantei locului 18 WTA.

Reclamă

Brent Lepistu este prieten şi cu un alt jucător din Liga 1, estonianul Mattias Kait. Venit din ţara natală, de la Levadia, Brent a jucat două meciuri pentru ultima clasată din România.

Simona Halep şi Anett Kontaveit au fost adversare de patru ori în carieră. „Simo” a obţinut trei victorii. Singurul eşec l-a înregistrat în 2021, la Cluj-Napoca, scor 2-6, 3-6. Halep se relaxează la munte, în așteptarea deciziei finale în scandalul de dopaj în care este implicată. Speră să-şi dovedească nevinovăţia şi să revină în circuitul WTA.

Românca este suspendată din luna octombrie, după ce a fost depistată pozitivă la testele anti-doping.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi, cuvinte uriaşe despre Simona Halep

Ianis Hagi a folosit cuvinte uriaşe când a venit vorba despre Simona Halep. Ianis a spus că marea noastră campioană a reuşit să se menţină la cel mai înalt nivel timp în care a devenit un model pentru toată lumea.

Ianis Hagi nu rata niciun meci jucat de Simona Halep la turneele de Grand Slam. Fiul lui Gică Hagi a spus că performanţele obţinute de Halep sunt unice.

A fost în circuit în ultimii 10 ani la nivelul cel mai înalt. Toţi ne-au uitat, am urmărit-o şi am susţinut-o. Ce a reuşit să facă Simona e unic şi ne-a dat speranţă tuturor. Stau pe acasă, mă uit la fotbal, urmăresc baschetul şi fotbalul american. Urmăresc tenisul, mai ales turneele de Grand Slam„, a spus Ianis Hagi la sport.ro.

John McEnroe, verdict dur despre Simona Halep

John McEnroe vine cu un verdict dur despre Simona Halep. Campioana noastră a ieșit pozitivă la Roxadustat în timpul unui test dat la US Open și legendarul tenismen susține că, dacă va fi considerată vinovată, Simo își va încheia cariera.

Simona Halep este judecată la Sports Resolutions și, dacă va fi găsită vinovată, ea mai poate merge și la TAS. În acest moment, Simo ar avea și anumite documente care susțin că suplimentul nutritiv ar fi fost prescris de o persoană cu autoritate.

Simona a avut o carieră grozavă, dar, în mod evident, există un nor uriaș deasupra ei în acest moment. Așadar, cu toții vrem să știm, eu cu siguranță sper că este nevinovată. Cred că întreaga lume a tenisului speră acest lucru, așa că, dacă acest proces se va desfășura cu rapiditate, va fi un lucru bun…dacă vom reuși să ajungem până la capăt și să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat.

Deci, în orice caz, sperăm că rezultatul va fi stabilit curând, pentru că este un lucru care îi va pune capăt carierei, practic, davă va fi găsită vinovată. Așadar, aștept cu nerăbdare rezultatele, pentru că este ceva la care nu vrei să iei parte dacă ești jucător, mai ales dacă ești nevinovat”, a spus McEnroe, citat de eurosport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Anett Kontaveit şi-a vizitat iubitul în România
  • Brent Lepistu este iubitul jucătoarei de pe locul 18 WTA

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și