Închide meniul
VIDEO

Umilință pentru Auxerre, fără Ionuț Radu în poartă! Echipa românului a fost eliminată din Cupa Franței de o echipă de liga a 2-a, în exclusivitate în AntenaPLAY

Cosmin Cioboată Publicat: 8 februarie 2023, 21:57

Reclamă
Umilință pentru Auxerre, fără Ionuț Radu în poartă! Echipa românului a fost eliminată din Cupa Franței de o echipă de liga a 2-a, în exclusivitate în AntenaPLAY

Auxerre, OUT din Cupa Franței

Auxerre, OUT din Cupa Franței / Profimedia

Umilință pentru Auxerre, fără Ionuț Radu în poartă! Echipa românului a fost eliminată surprinzător din optimile de finală ale Cupei Franței de Rodez, o echipă de liga a 2-a, cu scorul de 3-2. Meciul a fost transmis în exclusivitate în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu a fost lăsat pe bancă în premieră după împrumutul la Auxerre. În locul românului, antrenorul Christophe Pelissier l-a preferat pe Donovan Leon, un goalkeeper în vârstă de 30 de ani care mai bifase numai două apariții în actualul sezon, tot în Cupa Franței.

Umilință pentru Auxerre, fără Ionuț Radu în poartă, în exclusivitate în AntenaPLAY

Radu a urmărit de pe margine înfrângerea dureroasă suferită de coechipierii săi, în fața unui adversar mai mult decât modest. Rodez s-a impus cu 3-2 pe terenul lui Auxerre și a obținut calificarea în sferturile Cupei Franței.

În prezent, Rodez se află pe penultimul loc din liga a 2-a franceză, cu numai 20 de puncte acumulate în 22 de etape.

Seara a început dezastruos pentru Auxerre. Înlocuitorul lui Ionuț Radu, cel care fusese titular în primele 3 partide la noua echipă, a fost învins de Mendes după numai 3 minute.

Reclamă

Auxerre a restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize. Niang a înscris și a reaprins speranțele gazdelor.

Tot cei de la Rodez au fost însă cei care au marcat după pauză. Corredor a punctat în minutul 68, iar oaspeții începeau să se gândească din ce în ce mai serios la calificare.

Park Junh-Bin a dus scorul la 3-1 în minutul 76, din penalty, iar situația era tot mai clară.

Reclamă 4 / 0/3

Auxerre a redus din diferență în minutul 90+1, prin Jubal, iar gazdele sperau la golul izbăvitor care să trimită partida la loviturile de departajare. Jucătorii lui Rodez au rezistat eroic și și-au asigurat locul în sferturile Cupei Franței.

Ionuț Radu, omul meciului în Auxerre – Reims! Echipa românului, fără gol primit în Ligue 1 pentru prima oară după 8 partide

Ionuț Radu a fost desemnat omul meciului în Auxerre – Reims 0-0, în ultima etapă din campionatul Franței. Echipa românului a scăpat fără gol primit pentru prima oară după 8 partide disputate în Ligue 1. Radu „a închis” poarta lui Auxerre în partida din etapa a 22-a și a fost răsplătit pe măsură.

Ionuț Radu a bifat duminică cea de-a 3-a apariție în poarta lui Auxerre, după ce a fost împrumutat de Inter Milano în Franța.

Goalkeeper-ul de 25 de ani s-a făcut remarcat în special în debutul meciului cu Reims, când a reușit două intervenții salvatoare.

Per total, oaspeții au trimis 4 șuturi pe cadrul porții, însă Radu a fost la post și a păstrat plasa intactă.

În urma prestației sale excelente, Radu a primit cea mai mare notă din partea sofascore.ro – 7.9.

Internaționalul român a fost urmat în topul notelor de coechipierul Gideon Mensah și adversarii Thomas Foket și Yehvann Diouf, toți 3 cu nota 7.6.

Reclamă

Este pentru prima oară după 8 meciuri când Auxerre nu încasează gol, în actualul sezon din Ligue 1.

Ionuț Radu a fost integralist și în precedentele două partide din campionatul Franței, pierdute de Auxerre în fața lui Montpellier, 0-2, și Monaco, 2-3.

Auxerre rămâne pe penultimul loc în Ligue 1, cu 14 puncte, după 22 de etape. Formația lui Ionuț Radu se află la 5 puncte sub linia retrogradării.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și