Închide meniul
VIDEO

Umilință pentru Auxerre, fără Ionuț Radu în poartă! Echipa românului a fost eliminată din Cupa Franței de o echipă de liga a 2-a, în exclusivitate în AntenaPLAY

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 februarie 2023, 21:57

Umilință pentru Auxerre, fără Ionuț Radu în poartă! Echipa românului a fost eliminată din Cupa Franței de o echipă de liga a 2-a, în exclusivitate în AntenaPLAY

Auxerre, OUT din Cupa Franței

Auxerre, OUT din Cupa Franței / Profimedia

Umilință pentru Auxerre, fără Ionuț Radu în poartă! Echipa românului a fost eliminată surprinzător din optimile de finală ale Cupei Franței de Rodez, o echipă de liga a 2-a, cu scorul de 3-2. Meciul a fost transmis în exclusivitate în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu a fost lăsat pe bancă în premieră după împrumutul la Auxerre. În locul românului, antrenorul Christophe Pelissier l-a preferat pe Donovan Leon, un goalkeeper în vârstă de 30 de ani care mai bifase numai două apariții în actualul sezon, tot în Cupa Franței.

Umilință pentru Auxerre, fără Ionuț Radu în poartă, în exclusivitate în AntenaPLAY

Radu a urmărit de pe margine înfrângerea dureroasă suferită de coechipierii săi, în fața unui adversar mai mult decât modest. Rodez s-a impus cu 3-2 pe terenul lui Auxerre și a obținut calificarea în sferturile Cupei Franței.

În prezent, Rodez se află pe penultimul loc din liga a 2-a franceză, cu numai 20 de puncte acumulate în 22 de etape.

Seara a început dezastruos pentru Auxerre. Înlocuitorul lui Ionuț Radu, cel care fusese titular în primele 3 partide la noua echipă, a fost învins de Mendes după numai 3 minute.

Reclamă

Auxerre a restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize. Niang a înscris și a reaprins speranțele gazdelor.

Tot cei de la Rodez au fost însă cei care au marcat după pauză. Corredor a punctat în minutul 68, iar oaspeții începeau să se gândească din ce în ce mai serios la calificare.

Park Junh-Bin a dus scorul la 3-1 în minutul 76, din penalty, iar situația era tot mai clară.

Reclamă 4 / 0/3

Auxerre a redus din diferență în minutul 90+1, prin Jubal, iar gazdele sperau la golul izbăvitor care să trimită partida la loviturile de departajare. Jucătorii lui Rodez au rezistat eroic și și-au asigurat locul în sferturile Cupei Franței.

Ionuț Radu, omul meciului în Auxerre – Reims! Echipa românului, fără gol primit în Ligue 1 pentru prima oară după 8 partide

Ionuț Radu a fost desemnat omul meciului în Auxerre – Reims 0-0, în ultima etapă din campionatul Franței. Echipa românului a scăpat fără gol primit pentru prima oară după 8 partide disputate în Ligue 1. Radu „a închis” poarta lui Auxerre în partida din etapa a 22-a și a fost răsplătit pe măsură.

Ionuț Radu a bifat duminică cea de-a 3-a apariție în poarta lui Auxerre, după ce a fost împrumutat de Inter Milano în Franța.

Goalkeeper-ul de 25 de ani s-a făcut remarcat în special în debutul meciului cu Reims, când a reușit două intervenții salvatoare.

Per total, oaspeții au trimis 4 șuturi pe cadrul porții, însă Radu a fost la post și a păstrat plasa intactă.

În urma prestației sale excelente, Radu a primit cea mai mare notă din partea sofascore.ro – 7.9.

Internaționalul român a fost urmat în topul notelor de coechipierul Gideon Mensah și adversarii Thomas Foket și Yehvann Diouf, toți 3 cu nota 7.6.

Reclamă

Este pentru prima oară după 8 meciuri când Auxerre nu încasează gol, în actualul sezon din Ligue 1.

Ionuț Radu a fost integralist și în precedentele două partide din campionatul Franței, pierdute de Auxerre în fața lui Montpellier, 0-2, și Monaco, 2-3.

Auxerre rămâne pe penultimul loc în Ligue 1, cu 14 puncte, după 22 de etape. Formația lui Ionuț Radu se află la 5 puncte sub linia retrogradării.

Recomandări
  • Umilință pentru Auxerre, fără Ionuț Radu în poartă, în exclusivitate în AntenaPLAY

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și