Închide meniul

Specialist în arbitraj, uluit că Malcom Edjouma nu a fost eliminat: „Radu Petrescu şi Marian Barbu ori se susţin, ori nu se plac!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 februarie 2023, 8:45

Specialist în arbitraj, uluit că Malcom Edjouma nu a fost eliminat: „Radu Petrescu şi Marian Barbu ori se susţin, ori nu se plac!

Specialist în arbitraj, uluit că Malcom Edjouma nu a fost eliminat

Malcom Edjouma, atac cu talpa la Igor Armaş / Colaj Digi Sport/Profimediaimages

Specialist în arbitraj, Marius Avram este uluit că Malcom Edjouma nu a fost eliminat după intrarea dură la Igor Armaş, în FC Volunari – FCSB, scor 1-2. Edjouma a fost eroul lui FCSB, cu o dublă de senzaţie, dar a fost la un pas să vadă cartonaşul roşu. A fost iertat de brigada de arbitri şi este apt de joc pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, din etapa a 26-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezul ar fi trebuit să fie eliminat în minutul 82, însă „centralul” Radu Petrescu i-a acordat doar cartonaș galben. VAR-ul nu a intervenit!

Specialist în arbitraj, Marius Avram este uluit că Malcom Edjouma nu a fost eliminat

Fostul arbitru Marius Avram nu îşi explică de ce Radu Petrescu nu a fost ajutat din cabina VAR de Marian Barbu. Chiar le-a cerut şefilor din CCA să nu îi mai delege împreună.

E un atac cu talpa, la nivelul feței adversarului. Regulamentul spune că atunci când în care un jucător lovește un adversar în momentul disputării mingii, cu unul sau ambele picioare, punând în pericol integritatea fizică a adversarului, se face vinovat de fault grosolan.

Decizia corectă ar fi fost cartonaș roșu pentru fault grosolan. Nu pot să înțeleg de ce cei din cabina VAR nu au intervenit. Petrescu și Barbu au mai fost împreună și la alte meciuri, la fel au fost faze clare pe care nu le-au rezolvat.

Reclamă

Soluția ar fi ca cei de la CCA să nu-i mai delege împreună pentru că sunt două variante: ori sunt prea prieteni și atunci se susțin indiferent de decizie, ori nu prea se plac și nu se ajută între ei. La U Cluj cu Rapid, a fost Barbu pe teren și Petrescu la VAR.

În această fază nu pot să-mi explic ce argumente să fi avut Radu Petrescu pentru Marian Barbu astfel încât să-l convingă să nu-l cheme să revadă faza. Nu pot să-mi dau seama pentru că Edjouma are piciorul întins, cu crampoanele către capul adversarului. Rămân urme de parcă la tăiat. E greu să explici de ce nu ar fi roșu în această fază”, a declarat Marius Avram la digisport.ro.

Igor Armaș, strigăt de disperare după intrarea horror a lui Edjouma

La finalul meciului, fundașul moldovean de la Voluntari a vorbit despre faza în care a fost lovit de Edjouma. S-a bucurat că a scăpat ușor şi că nu a avut nevoie de mai multe îngrijiri medicale.

Reclamă 4 / 0/3

E o fază inexplicabilă sincer. Îl pot înțelege pe Radu Petrescu că n-a văzut faza, dar nu înțeleg decizia VAR și nu înțeleg gestul lui lui Edjouma, cum poți să te duci cu crampoanele atât de sus? Eu sincer nu înțeleg asta. Mă bucur că am scăpat ușor. Putea să mă desfigureze la cum a intrat. Nu e doar capul, e și fața, și umărul, și tot.

Acum sunt bine. Nici cel mai înrăit dușman nu poate intra așa. E un coleg până la urmă, să te duci așa..chiar nu-mi explic. Radu Petrescu n-a vrut sa vorbească cu mine sau cu oamenii din staff”, a declarat Igor Armaș la finalul meciului.

Şi Edjouma a avut o reacţie după ce a avut o intrare horror cu talpa la Igor Armaș, iar adversarul său a urlat de durere.

Am vrut să îmi cer scuze pentru gestul meu nepotrivit. Am făcut o greșeală”, a scris Malcom Edjouma pe contul său de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și