Închide meniul

Specialist în arbitraj, uluit că Malcom Edjouma nu a fost eliminat: „Radu Petrescu şi Marian Barbu ori se susţin, ori nu se plac!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 februarie 2023, 8:45

Specialist în arbitraj, uluit că Malcom Edjouma nu a fost eliminat: „Radu Petrescu şi Marian Barbu ori se susţin, ori nu se plac!

Specialist în arbitraj, uluit că Malcom Edjouma nu a fost eliminat

Malcom Edjouma, atac cu talpa la Igor Armaş / Colaj Digi Sport/Profimediaimages

  • Marius Avram a răbufnit după arbitrajul din FC Voluntari – FCSB 1-2
  • Ce a spus după faultul violent al lui Malcom Edjouma

Specialist în arbitraj, Marius Avram este uluit că Malcom Edjouma nu a fost eliminat după intrarea dură la Igor Armaş, în FC Volunari – FCSB, scor 1-2. Edjouma a fost eroul lui FCSB, cu o dublă de senzaţie, dar a fost la un pas să vadă cartonaşul roşu. A fost iertat de brigada de arbitri şi este apt de joc pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, din etapa a 26-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezul ar fi trebuit să fie eliminat în minutul 82, însă „centralul” Radu Petrescu i-a acordat doar cartonaș galben. VAR-ul nu a intervenit!

Specialist în arbitraj, Marius Avram este uluit că Malcom Edjouma nu a fost eliminat

Fostul arbitru Marius Avram nu îşi explică de ce Radu Petrescu nu a fost ajutat din cabina VAR de Marian Barbu. Chiar le-a cerut şefilor din CCA să nu îi mai delege împreună.

Reclamă

E un atac cu talpa, la nivelul feței adversarului. Regulamentul spune că atunci când în care un jucător lovește un adversar în momentul disputării mingii, cu unul sau ambele picioare, punând în pericol integritatea fizică a adversarului, se face vinovat de fault grosolan.

Decizia corectă ar fi fost cartonaș roșu pentru fault grosolan. Nu pot să înțeleg de ce cei din cabina VAR nu au intervenit. Petrescu și Barbu au mai fost împreună și la alte meciuri, la fel au fost faze clare pe care nu le-au rezolvat.

Reclamă

Soluția ar fi ca cei de la CCA să nu-i mai delege împreună pentru că sunt două variante: ori sunt prea prieteni și atunci se susțin indiferent de decizie, ori nu prea se plac și nu se ajută între ei. La U Cluj cu Rapid, a fost Barbu pe teren și Petrescu la VAR.

În această fază nu pot să-mi explic ce argumente să fi avut Radu Petrescu pentru Marian Barbu astfel încât să-l convingă să nu-l cheme să revadă faza. Nu pot să-mi dau seama pentru că Edjouma are piciorul întins, cu crampoanele către capul adversarului. Rămân urme de parcă la tăiat. E greu să explici de ce nu ar fi roșu în această fază”, a declarat Marius Avram la digisport.ro.

Igor Armaș, strigăt de disperare după intrarea horror a lui Edjouma

La finalul meciului, fundașul moldovean de la Voluntari a vorbit despre faza în care a fost lovit de Edjouma. S-a bucurat că a scăpat ușor şi că nu a avut nevoie de mai multe îngrijiri medicale.

Reclamă 4 / 0/3

E o fază inexplicabilă sincer. Îl pot înțelege pe Radu Petrescu că n-a văzut faza, dar nu înțeleg decizia VAR și nu înțeleg gestul lui lui Edjouma, cum poți să te duci cu crampoanele atât de sus? Eu sincer nu înțeleg asta. Mă bucur că am scăpat ușor. Putea să mă desfigureze la cum a intrat. Nu e doar capul, e și fața, și umărul, și tot.

Acum sunt bine. Nici cel mai înrăit dușman nu poate intra așa. E un coleg până la urmă, să te duci așa..chiar nu-mi explic. Radu Petrescu n-a vrut sa vorbească cu mine sau cu oamenii din staff”, a declarat Igor Armaș la finalul meciului.

Şi Edjouma a avut o reacţie după ce a avut o intrare horror cu talpa la Igor Armaș, iar adversarul său a urlat de durere.

Am vrut să îmi cer scuze pentru gestul meu nepotrivit. Am făcut o greșeală”, a scris Malcom Edjouma pe contul său de Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”