Închide meniul

Igor Armaș, strigăt de disperare după intrarea horror a lui Edjouma: „Putea să mă desfigureze, nici cel mai înrăit dușman nu intră așa!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 12 februarie 2023, 22:51

Igor Armaș, strigăt de disperare după intrarea horror a lui Edjouma: Putea să mă desfigureze, nici cel mai înrăit dușman nu intră așa!”

Igor Armaș, strigăt de disperare după intrarea horror a lui Edjouma

Igor Armaș, fundașul lui FC Voluntari / Profimedia

Igor Armaș, strigăt de disperare după intrarea horror a lui Edjouma din FC Voluntari – FCSB. Francezul ar fi trebuit să fie eliminat în minutul 82, însă „centralul” Radu Petrescu i-a acordat doar cartonaș galben. VAR-ul nu a intervenit!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului, fundașul moldovean de la Voluntari a vorbit despre faza cu pricină și se bucură că a scăpat ușor.

Igor Armaș, strigăt de disperare după intrarea horror a lui Edjouma: „Putea să mă desfigureze, nici cel mai înrăit dușman nu intră așa!”

Igor Armaș s-a declarat șocat de intrarea criminală avută de Malcom Edjouna. Fundașul nu a putut înțelege de ce francezul FCSB-ului a decis să joace atât de periculos.

„E o fază inexplicabilă sincer. Îl pot înțelege pe Radu Petrescu că n-a văzut faza, dar nu înțeleg decizia VAR și nu înțeleg gestul lui lui Edjouma, cum poți să te duci cu crampoanele atât de sus? Eu sincer nu înțeleg asta. Mă bucur că am scăpat ușor. Putea să mă desfigureze la cum a intrat. Nu e doar capul, e și fața, și umărul, și tot.

Acum sunt bine. Nici cel mai înrăit dușman nu poate intra așa. E un coleg până la urmă, să te duci așa..chiar nu-mi explic. Radu Petrescu n-a vrut sa vorbească cu mine sau cu oamenii din staff”, a declarat Igor Armaș la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Malcom Edjouma ar fi trebuit să fie eliminat în FC Voluntari – FCSB! Francezul a avut o intrare horror: „Fault grosolan! Trebuia roșu direct!”

Francezul a reușit „dubla”, aducând victoria roș-albaștrilor, însă a avut și o intrare criminală.

În minutul 82, la o fază care nu anunța absolut nimic, Edjouma a avut o intrare horror cu talpa la Igor Armaș, fundașul ilfovenilor.

Lovitura a lăsat urme, fotbalistul moldovean urlând de durere. Mai mult decât atât, la finalul meciului, Armaș a postat o fotografie în care se vede perfect cum a fost afectat de intrarea necumpătată a fotbalistului de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Să-ți fie rușine, domnule arbitru”, a scris Armaș în desciererea imaginii.

Armaș, la finalul meciului dintre FC Voluntari și FCSB / Instagram
Igor Armaș, la finalul meciului dintre FC Voluntari și FCSB / Instagram

„Centralul” Radu Petrescu l-a iertat pe Edjouma de eliminare, iar VAR-ul nu a intervenit! Francezul a primit doar cartonaș galben și fost scos câteva minute mai târziu din teren de Mihai Pintilii, în locul său intrând Radaslavescu.

„În momentul în care mergi cu crampoanele pe fața unui adversar, cu piciorul întins, e clar că Edjouma a pus în pericol integritatea fotbalistului de la Voluntari. Fault grosolan, ar fi trebuit să vadă cartonașul roșu. Nu pot să înțeleg de ce nu au intervenit cei din cabina VAR”, a declarat fostul arbitru Marius Avram, la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și