Închide meniul

Adrian Ilie i-a stabilit prețul lui Andrei Ivan, înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova: „Are fluctuații foarte mari!”

Cosmin Olteanu Publicat: 15 februarie 2023, 23:31

Reclamă
Adrian Ilie i-a stabilit prețul lui Andrei Ivan, înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova: Are fluctuații foarte mari!”

Adrian Ilie i-a stabilit prețul lui Andrei Ivan, înaintea derby-ului FCSB - Universitatea Craiova

Andrei Ivan / Captură Antena Sport

Adrian Ilie, fostul component al naționalei României, i-a stabilit prețul lui Andrei Ivan, înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova. Andrei Ivan este un produs al academiei Universității Craiova și, în prezent, este cotat la 2,3 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În următoarea partidă de campionat, Universitatea Craiova o va întâlni pe rivala FCSB. Meciul este programat duminică, de la ora 20:00, pe stadionul „Arena Națională”.

Adrian Ilie i-a stabilit prețul lui Andrei Ivan, înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova

Adrian Ilie (48 de ani) susține că Andrei Ivan (26 de ani) este un fotbalist peste media campionatului României și consideră că valoarea acestuia, în bani, este de un milion și jumătate de euro.

„Ivan are foarte multe calități. Însă, în momentul de față, nu este constant în jocuri. Are fluctuații foarte mari. Dispare două-trei etape, nu face nimic, iar apoi apare din nou și, pe calitățile pe care le are, este jucătorul meciului. Nu este constant.

Nu-l cunosc foarte bine pentru a știi ce are nevoie. Clar îi lipsește ceva, poate încrederea. Cu siguranță, la calitățile pe care le are, poate mai mult.

Reclamă

Aleargă bine, unu contra unu este foarte bun, driblează, face foarte multe faze, dă goluri. Doar că are momente în timpul unui campionat în care dispare.

Este un fotbalist peste media din prima ligă. Dacă aș lucra într-un club de-afară, să-l cumpăr, un milion și jumătate.

Pentru Ungaria, Polonia, să spunem așa, liga a doua din Italia. Nu cred că undeva mai sus”, a declarat Adrian Ilie, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru, declarație „acidă” înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, acționar majoritar la Universitatea Craiova, susține că este încrezător că echipa sa se poate impune în derby-ul de mare importanță de duminică. Totodată, acesta a adus aminte de partida tur, câștigată de olteni cu 2-1, în care FCSB a primit, în opinia sa, un penalty „inventat”.

„Mergem la fiecare meci la victorie. De zece ani de când sunt eu la Universitatea Craiova, mereu am jucat la victorie. N-am jucat niciodată la egal. I-am bătut fără drept de apel și cu penalty inventat pentru ei acum câteva luni de zile, în turul campionatului.

La 1-0 pentru noi, când Compagno îi trage una lui Bancu și, în loc să dea fault în atac, arbitrul o pune la punctul cu var. De ce nu i-am bate din nou?

Nu am strângere de inimă legată de arbitrajul de la meciul cu FCSB. Sunt convins că lucrurile vor fi clare. Astfel de evenimente, să nu dai roșu, nu cred că se pot repeta pe parcursul unui campionat. Cu toate că înțeleg că aceeași brigadă, dar în situație inversă, cu Dan Petrescu (n.r. Radu Petrescu) în camera VAR, au fost la U Cluj – Rapid, la acel penalty nedat”, a declarat Mihai Rotaru.

În acest moment, FCSB ocupă locul 3 din Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate. În timp ce Universitatea Craiova se află pe locul 5, cu 44 de puncte.

În ultima etapă de campionat, Universitatea Craiova a obținut o victorie neașteptată chiar în fața campioanei CFR Cluj, scor 2-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann Vezi toate știrile
Citește și