Închide meniul

Adrian Ilie i-a stabilit prețul lui Andrei Ivan, înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova: „Are fluctuații foarte mari!”

Cosmin Olteanu Publicat: 15 februarie 2023, 23:31

Reclamă
Adrian Ilie i-a stabilit prețul lui Andrei Ivan, înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova: Are fluctuații foarte mari!”

Adrian Ilie i-a stabilit prețul lui Andrei Ivan, înaintea derby-ului FCSB - Universitatea Craiova

Andrei Ivan / Captură Antena Sport

Adrian Ilie, fostul component al naționalei României, i-a stabilit prețul lui Andrei Ivan, înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova. Andrei Ivan este un produs al academiei Universității Craiova și, în prezent, este cotat la 2,3 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În următoarea partidă de campionat, Universitatea Craiova o va întâlni pe rivala FCSB. Meciul este programat duminică, de la ora 20:00, pe stadionul „Arena Națională”.

Adrian Ilie i-a stabilit prețul lui Andrei Ivan, înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova

Adrian Ilie (48 de ani) susține că Andrei Ivan (26 de ani) este un fotbalist peste media campionatului României și consideră că valoarea acestuia, în bani, este de un milion și jumătate de euro.

„Ivan are foarte multe calități. Însă, în momentul de față, nu este constant în jocuri. Are fluctuații foarte mari. Dispare două-trei etape, nu face nimic, iar apoi apare din nou și, pe calitățile pe care le are, este jucătorul meciului. Nu este constant.

Nu-l cunosc foarte bine pentru a știi ce are nevoie. Clar îi lipsește ceva, poate încrederea. Cu siguranță, la calitățile pe care le are, poate mai mult.

Reclamă

Aleargă bine, unu contra unu este foarte bun, driblează, face foarte multe faze, dă goluri. Doar că are momente în timpul unui campionat în care dispare.

Este un fotbalist peste media din prima ligă. Dacă aș lucra într-un club de-afară, să-l cumpăr, un milion și jumătate.

Pentru Ungaria, Polonia, să spunem așa, liga a doua din Italia. Nu cred că undeva mai sus”, a declarat Adrian Ilie, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru, declarație „acidă” înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, acționar majoritar la Universitatea Craiova, susține că este încrezător că echipa sa se poate impune în derby-ul de mare importanță de duminică. Totodată, acesta a adus aminte de partida tur, câștigată de olteni cu 2-1, în care FCSB a primit, în opinia sa, un penalty „inventat”.

„Mergem la fiecare meci la victorie. De zece ani de când sunt eu la Universitatea Craiova, mereu am jucat la victorie. N-am jucat niciodată la egal. I-am bătut fără drept de apel și cu penalty inventat pentru ei acum câteva luni de zile, în turul campionatului.

La 1-0 pentru noi, când Compagno îi trage una lui Bancu și, în loc să dea fault în atac, arbitrul o pune la punctul cu var. De ce nu i-am bate din nou?

Nu am strângere de inimă legată de arbitrajul de la meciul cu FCSB. Sunt convins că lucrurile vor fi clare. Astfel de evenimente, să nu dai roșu, nu cred că se pot repeta pe parcursul unui campionat. Cu toate că înțeleg că aceeași brigadă, dar în situație inversă, cu Dan Petrescu (n.r. Radu Petrescu) în camera VAR, au fost la U Cluj – Rapid, la acel penalty nedat”, a declarat Mihai Rotaru.

În acest moment, FCSB ocupă locul 3 din Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate. În timp ce Universitatea Craiova se află pe locul 5, cu 44 de puncte.

În ultima etapă de campionat, Universitatea Craiova a obținut o victorie neașteptată chiar în fața campioanei CFR Cluj, scor 2-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY! 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și