Închide meniul
EXCLUSIV

Aurel Țicleanu, verdict în cazul lui Octavian Popescu: „E un tip foarte talentat!” + Ce a spus despre lupta la titlu și despre revenirea celor de la FCSB

Sebastian Cristian Publicat: 16 februarie 2023, 17:56

Reclamă
Aurel Țicleanu, verdict în cazul lui Octavian Popescu: E un tip foarte talentat!” + Ce a spus despre lupta la titlu și despre revenirea celor de la FCSB

Aurel Țicleanu, verdict în cazul lui Octavian Popescu: „E un tip foarte talentat!

Aurel Țicleanu / Antena Sport

Aurel Țicleanu, verdict în cazul lui Octavian Popescu. Fostul internațional a vorbit despre perioada prin care trece mijlocașul de la FCSB, dar a analizat și lupta la titlu din Liga 1, una mai strânsa ca niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Aurel Țicleanu a dezvăluit și secretul prin care cei de la FCSB au reușit să intre din nou în calcule pentru câștigarea campionatului, după un start foarte modest de campionat.

Aurel Țicleanu, verdict în cazul lui Octavian Popescu: „E un tip foarte talentat!” + Ce a spus despre lupta la titlu și despre revenirea celor de la FCSB

Fostul mijlocaș îl consideră un fotbalist foarte talentat pe Tavi Popescu, cu mult potențial, dar crede că mai este nevoie de timp pentru ca vedeta de la FCSB să fie transferat într-un campionat puternic.

„(nr. La Tavi Popescu ce credeți că se întâmplă?) Depinde de el! Mă aliez si eu cu cei care spun că este un tip foarte talentat, dar mai departe, ca să ajungă jucător, depinde de el. Să ajungă la echipe mari și să împingă naționala spre rezultate importante, asta depinde numai de el”, a declarat Aurel Țicleanu, în exclusivitate pentru AS.ro.

Aurel Țicleanu a analizat și lupta la titlu din Liga, una pe care o vede foarte strânsă.

Reclamă

„Așa interes, cu vreo 4-5 echipe, să aibă șanse reale, nu a mai fost niciodată și este benefic fotbalului românesc.

(n.r. V-a surprins revenirea FCSB-ului?) Da, pe undeva, m-a surprins. Au trecut o perioadă, în care vedeam jucători talentați care jucau doar pentru ei. Ușor, ușor au început să joace ca o echipă. Acesta este secretul, nu este niciun mare secret”, a mai spus fostul internațional.

Dumitru Dragomir a numit favorita din derby-ul FCSB – Universitatea Craiova: „Amândouă sunt în formă!” + Pe cine vede câștigând titlul

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a numit favorita din derby-ul FCSB – Universitatea Craiova. Meciul de „foc” dintre FCSB și Universitatea Craiova este programat duminică, de la ora 20:00, pe stadionul „Arena Națională”.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB ocupă locul 3 din Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate. În timp ce Universitatea Craiova se află pe locul 5, cu 44 de puncte.

Dumitru Dragomir este de părere că FCSB pleacă cu prima șansă în meciul cu Universitatea Craiova.

Totodată, fostul șef LPF spune că Farul, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova sunt cele patru echipe care se vor lupta la titlul de campioană. Însă, consideră că trupa lui Dan Petrescu va ridica marele trofeu și la finalul actualului sezon.

„În mod normal, amândouă sunt în formă și convingerea mea este că prima șansă o are Steaua (n.r. FCSB). Domne’, prima șansă o au cei care joacă acasă. Numai că la fotbal nu există neapărat prima șansă, nu vedeți ce se poate înâmpla? Aseară (n.r. marți), Bayern o bate pe PSG, iar PSG a avut cel puțin patru ocazii în a doua repriză. Fotbalistic, prima șansă o are Steaua.

La campionat, se vor bate patru echipe și, ca întotdeauna, va câștiga CFR. Nu o includ pe Rapid aici, cu toate că ei au avut un parcurs peste valoarea echipei, un parcurs foarte bun”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și