Închide meniul
EXCLUSIV

Aurel Țicleanu, verdict în cazul lui Octavian Popescu: „E un tip foarte talentat!” + Ce a spus despre lupta la titlu și despre revenirea celor de la FCSB

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 16 februarie 2023, 17:56

Aurel Țicleanu, verdict în cazul lui Octavian Popescu: E un tip foarte talentat!” + Ce a spus despre lupta la titlu și despre revenirea celor de la FCSB

Aurel Țicleanu, verdict în cazul lui Octavian Popescu: „E un tip foarte talentat!

Aurel Țicleanu / Antena Sport

Aurel Țicleanu, verdict în cazul lui Octavian Popescu. Fostul internațional a vorbit despre perioada prin care trece mijlocașul de la FCSB, dar a analizat și lupta la titlu din Liga 1, una mai strânsa ca niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Aurel Țicleanu a dezvăluit și secretul prin care cei de la FCSB au reușit să intre din nou în calcule pentru câștigarea campionatului, după un start foarte modest de campionat.

Aurel Țicleanu, verdict în cazul lui Octavian Popescu: „E un tip foarte talentat!” + Ce a spus despre lupta la titlu și despre revenirea celor de la FCSB

Fostul mijlocaș îl consideră un fotbalist foarte talentat pe Tavi Popescu, cu mult potențial, dar crede că mai este nevoie de timp pentru ca vedeta de la FCSB să fie transferat într-un campionat puternic.

„(nr. La Tavi Popescu ce credeți că se întâmplă?) Depinde de el! Mă aliez si eu cu cei care spun că este un tip foarte talentat, dar mai departe, ca să ajungă jucător, depinde de el. Să ajungă la echipe mari și să împingă naționala spre rezultate importante, asta depinde numai de el”, a declarat Aurel Țicleanu, în exclusivitate pentru AS.ro.

Aurel Țicleanu a analizat și lupta la titlu din Liga, una pe care o vede foarte strânsă.

Reclamă

„Așa interes, cu vreo 4-5 echipe, să aibă șanse reale, nu a mai fost niciodată și este benefic fotbalului românesc.

(n.r. V-a surprins revenirea FCSB-ului?) Da, pe undeva, m-a surprins. Au trecut o perioadă, în care vedeam jucători talentați care jucau doar pentru ei. Ușor, ușor au început să joace ca o echipă. Acesta este secretul, nu este niciun mare secret”, a mai spus fostul internațional.

Dumitru Dragomir a numit favorita din derby-ul FCSB – Universitatea Craiova: „Amândouă sunt în formă!” + Pe cine vede câștigând titlul

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a numit favorita din derby-ul FCSB – Universitatea Craiova. Meciul de „foc” dintre FCSB și Universitatea Craiova este programat duminică, de la ora 20:00, pe stadionul „Arena Națională”.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB ocupă locul 3 din Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate. În timp ce Universitatea Craiova se află pe locul 5, cu 44 de puncte.

Dumitru Dragomir este de părere că FCSB pleacă cu prima șansă în meciul cu Universitatea Craiova.

Totodată, fostul șef LPF spune că Farul, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova sunt cele patru echipe care se vor lupta la titlul de campioană. Însă, consideră că trupa lui Dan Petrescu va ridica marele trofeu și la finalul actualului sezon.

„În mod normal, amândouă sunt în formă și convingerea mea este că prima șansă o are Steaua (n.r. FCSB). Domne’, prima șansă o au cei care joacă acasă. Numai că la fotbal nu există neapărat prima șansă, nu vedeți ce se poate înâmpla? Aseară (n.r. marți), Bayern o bate pe PSG, iar PSG a avut cel puțin patru ocazii în a doua repriză. Fotbalistic, prima șansă o are Steaua.

La campionat, se vor bate patru echipe și, ca întotdeauna, va câștiga CFR. Nu o includ pe Rapid aici, cu toate că ei au avut un parcurs peste valoarea echipei, un parcurs foarte bun”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări
  • Aurel Țicleanu, verdict în cazul lui Octavian Popescu
  • „E un tip foarte talentat!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și