Închide meniul

Record de bilete vândute la CFR Cluj – Lazio! Cristi Balaj: „Am avea o șansă de a trece mai departe!”

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2023, 17:57

Reclamă
Record de bilete vândute la CFR Cluj – Lazio! Cristi Balaj: „Am avea o șansă de a trece mai departe!

Record de bilete vândute la CFR Cluj - Lazio

Jucătorii de la CFR Cluj și Lazio, în meciul tur, de pe Stadio Olimpico / Hepta

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a anunțat un record de bilete vândute la meciul cu Lazio, din returul play-off-ului Conference League. Duelul din Gruia se va juca cu „casa închisă”. Partida va avea loc joi, de la ora 19:45, LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj a anunțat că CFR Cluj a vândut toate biletele disponibile pentru meciul cu Lazio. Președintele ardelenilor crede că formația lui Dan Petrescu poate să-i elimine pe italieni doar cu sprijinul fanilor.

Record de bilete vândute la CFR Cluj – Lazio

Este sold out! Prin colțuri, doar așa dacă găsim persoane care au cumpărat bilete și încă nu au apucat să le dea. În acest moment avem posibilitatea de a găzdui 16.000 de spectatori din ce am înțeles. Pentru că avem acea tribună suspendată în spatele porții, de la etaj, care nu poate să fie folosită conform normelor. Ea este sigură, doar că normele nu promit.

Doar având spectatorii în spate și dacă se nimerește să avem și una dintre zilele noastre bune, cu ei care dacă ar acuza să zic frigul din România, atunci poate am avea o șansă de a trece. Meciul cu FC Argeș a venit ca o descătușare, am avut spirit.

Chiar dacă am avut înfrângeri la limită în ultimele partide, am avut grijă să fim alături de jucători. Adică nu s-a făcut absolut nicio presiune, i-am încurajat, am avut un spirit bun. Și din partea conducerii către jucători spre staff”, a spus Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Reclamă

Media de spectatori la meciurile CFR-ului de pe teren propriu din acest sezon este 3.000. În ultimul meci dinaintea duelului cu Lazio, CFR a învins-o cu 3-1 pe FC Argeș.

Dan Petrescu, ieșire nervoasă înainte de CFR Cluj – Lazio

În ciuda victoriei cu FC Argeș, Dan Petrescu a vorbit mai mult despre returul cu Lazio, programat joi. CFR Cluj a pierdut cu 0-1 pe Olimpico, chiar dacă italianii au jucat în 10 oameni aproape tot meciu. „Bursucul” s-a enervat pe criticii CFR-ului și a precizat că diferența dintre cele două echipe este prea mare. L-a dat exemplu pe Ciro Immobile, despre care susține că valorează 150 de milioane de euro.

„Am văzut că Immobille i-a dat două goluri lui Salernitana, care are buget de 150 de milioane de euro. Când a dat un gol cu CFR Cluj, care are buget de 10 milioane de euro, a sărit toată țara. Immobile valorează 150 de milioane de euro! Milinkovic-Savic valorează 100 de milioane de euro. Când joacă Immobile la ei, e posibil orice. Când am făcut două egaluri cu Sevilla, toți erau supărați, și ei au câștigat Europa League. Immobile sigur va juca și cu noi!”, a spus Dan Petrescu, conform digisport.ro. 

Reclamă 4 / 0/3

Lazio, victorie fără emoții în Serie A înaintea returului cu CFR Cluj

Lazio a obținut o victorie fără emoții în Serie A, cu 4 zile înaintea returului cu CFR Cluj, din play-off-ul UEFA Conference League. Formația lui Maurizio Sarri a trecut de Salernitana, scor 2-0, în etapa a 23-a din campionatul Italiei. Ciro Immobile a strălucit din nou și a marcat o dublă superbă, cu care Lazio și-a asigurat cele 3 puncte.

Lazio a urcat cel puțin temporar pe locul 4 în Serie A și are un moral excelent, înaintea manșei retur din Gruia. În tur, trupa din Roma s-a impus cu 1-0 în fața CFR-ului, grație golului înscris de același Immobile.

Meciul CFR Cluj – Lazio, din Conference League, se va disputa joi seară, de la ora 19:45, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și